Április 26-án, csütörtökön ismét fontos váltás történik a védikus égen: a holdcsomópontok közül a felszálló, azaz a Rahu naksatrát vált: 2019. január 3-ig szólóan a Rák jegy szaturnikus holdházába, a Pusjába lép.

Tudjuk már, hogy a holdcsomópontok a karma jelzői, s amikor jegyet vagy holdházat váltanak, akkor hónapokra lényegesen átrendeződik az életünk egy területe.

A Rahu 2017 augusztusa óta van a Rákban, a múlt, a család, az anya és az otthon jegyében. Felforgató karakterével e témák vonatkozásában hozhat nehézségeket, változásokat. Ezek április 26-tól sorsszerűbbek lesznek, hiszen a Rahu a Rák jegy szaturnikus holdházába lépve megkerülhetetlen feladatok elé állít bennünket, mert a Szaturnusz maga a karma.

A Pusja Rahu működése úgy írható le: szembesülés érzelmi felelősségvállalásunkkal. Ez magában foglalja kapcsolataink és családtagjaink iránti érzelmeink hitelesítését lelkiismeret és kötelezettségvállalás szempontjából, de azt is, hogy érzelmeink mennyire szívbéliek, valódiak, mélyről jövők. A Pusja Rahu elszámoltatása arra is kiterjed, hogy saját magunkkal mennyire vagyunk őszinték.

A vele szemben működő Bak Sravana Kétuval összhangban az elkövetkező hónapokban elsősorban emberi, rokoni kapcsolataink értékelésén dolgozik. Az emóciók valódiságát, hitelességét teszik mérlegre, s változásokat indítanak be, ha az szükséges. A játszmamentesen, tiszta érzelmekkel és elköteleződéssel élt kapcsolatokat nem érinti alapjaiban ez a konstellációváltás.

A holdcsomópontok működése révén sorsszerű történések várhatók a családban, valamint párkapcsolatunk helyretétele, és a hitelét vesztett, túlhaladott kapcsolatok lezárulása. Olyan fordulatok következnek, amelyekre régóta számítunk, amelyek vonatkozásában toltuk magunk előtt a döntést, de amelyeket most nem lehet majd elbliccelni.

Tartozunk magunknak és a körülöttünk levőknek is azzal, hogy az elkövetkező időkben őszintén és tisztességesen veszünk részt ebben a karmikus rendrakásban.

Namasté
Vishakati

Write A Comment