Kapcsolat – vishakati

Kapcsolat

Gyakorlati tudnivalók az asztrológiai konzultációról, bejelentkezésről, díjfizetésről stb.

Bejelentkezés, érdeklődés esetén ezt az oldalt érdemes elolvasni.

A tanácsadás időtartama  60 perc/alkalom, személyesen (egyéni vagy páros konzultáció) vagy  online (csak egyéni konzultáció). Skype-on (Skype név live:gyurkok) vagy Messengeren (Vishakati Gyurkó profilról) vagyok elérhető. Időpontegyeztetés és a kiválasztott online mód után kérem a bejelentkezést/ismerősnek jelölést. Az online konzultációra a Skype-ot preferálom, ez esetben a beszélgetést a Skype-on lehet rögzíteni is.

A születési időt és helyet a konzultáció során kell megadni, legalább 1-2 óra pontossággal szükséges tudni. Amennyiben nem ismert, a születési kórházban érdemes megtudakolni, itt elvileg 50 évig megőrzik az anyakönyvi adatokat. A pontos óra hiányában nem tudom vállalni az elemzést. Kérem, hogy emailben ne küldjön senki születési adatokat, azokat nem tudom figyelembe venni, és kezelni sem kívánom.

A konzultáción elhangzottakat érdemes hangrögzítőn (telefon, diktafon, stb.) felvenni, mert általában nagyon sok információ hangzik el, és tanulságos lehet később is visszahallgatni.

A konzultáció spirituális és karmikus vonatkozásairól, mit lehet kérdezni vagy megtudni egy asztrológiai tanácsadáson,  itt olvashatók információk.

A konzultáción elhangzottakat, sőt magát a konzultáción való megjelenés tényét is, részemről teljes titoktartás övezi, 3. félnek soha, semmilyen körülmények között nem beszélek róla. A konzultáción résztvevő természetesen eldöntheti, kivel és milyen mélységű információt oszt meg a konzultációról.

Ellenjavallat személyes tanácsadásra

Nem javasolt az asztrológiai konzultáció, ezért nem is vállalom:

 • pszichiátriai kezelés alatt álló személy esetén
 • pszichiátriai kórképek miatti gyógyszerszedés esetén
 • 18 éves korhatár alatti személy esetén.

Amennyiben ez a konzultáció során derül ki, a konzultációt nem folytatjuk.

Az online konzultációt akadályozó tényező az esetleges nagy háttérzaj, síró kisgyerek, szomszédban zajló lakásfelújítás, az akadozó internetes kapcsolat stb. Ezek meggátolják az elmélyült gondolkodást, ezért a konzultáció nem lehet sikeres.

Az asztrológiai  elemzés nem minősül egészségügyi szakképesítéshez kötött pszichoterápiás gyakorlatnak, terápiás tanácsadásnak, továbbá nem konvencionális gyógyító/természetgyógyászati tevékenység. 

Fizetési feltételek

A tanácsadás díja 2023. január 1-től 22.000 Ft/60 perc, amely online konzultáció esetén átutalással, személyes konzultáció esetén készpénzben, a helyszínen fizethető. A jogszabályváltozás miatt kizárólag magánszemélyektől tudok utalást fogadni, és számukra számlát kiállítani. Céges számláról történő utalást visszautalok. Minden utalásról számla készül, melyet emailben elküldök, kérésre postázok. Kérem, hogy átutalás esetén legkésőbb a konzultációt megelőző napon érkezzen meg  a díj banki átutalással közleményrovatában a konzultáción résztvevő nevével és lakcímével. Lehetőség van forintban vagy euróban történő utaláshoz, a pontos banki információkat az időpontegyeztetés során adom meg.

A személyes tanácsadás helye 

Budán, XII. Böszörményi út 7. fszt.1.

 •  

  A zavartalan konzultáció érdekében kérem az alábbiak megértését:

  – megköszönöm a pontos érkezést, hogy ne zavarjuk meg a megelőző konzultációt. Késés esetén a késés idejét a konzultációs időből kell levonnunk, az nem mehet a következő tanácsadás rovására;
  – a helyiség adottságai nem teszik lehetővé, hogy kísérő (családtag, barát, partner, háziállat) a helyszínen várakozzon.
   

  Lemondási feltételek

  Amennyiben valamilyen oknál fogva mégsem tud valaki eljönni a megbeszélt időpontban, kérem, minél korábban szíveskedjen emailben lemondani azt.  24 órán belül történő lemondás esetén a konzultációs díj összegének 50 százalékát a következő konzultáció árához hozzáadjuk.
 •  

  Az online konzultációra előzetesen elutalt összeget akkor tudjuk visszautalni, ha

 • – a lemondás több, mint 24 órával korábban történt, vagy
 • – ha 24 órán belül, de sikerül a lemondó helyére találni valakit.
 • Természetesen a meghiúsult konzultáció díját van lehetőség beszámítani a következőbe.
 •  
  Amennyiben valaki lemondás nélkül nem jelenik meg, nem áll módomban többet elvállalni.

   

  Konzultációra jelentkezés:

  Kizárólag emailen vishakati.bejelentkezes@gmail.com vagy a honlapon keresztüli bejelentkezéssel
  A bejelentkező emailben érdemes megírni, hogy személyes vagy online beszélgetésre jelentkezik, illetve ha csak bizonyos napszak vagy nap felel meg a konzultációra. 

 • A januári időpontok elfogytak. A februári időpontok január 21-től érhetők el az adminnál, tehát ettől kezdve lehet  időpontot kérni februárra itt, a honlapon történő bejelentkezéssel (a lejjebb található űrlap kitöltésével és elküldésével), vagy a vishakati.bejelentkezes@gmail.com emailen.
 • A nagyszámú, sokszor last minute lemondás és módosítás miatt a konzultációs időpontokat nem tudjuk közzétenni a honlapon, ezért automatikus foglalásra sajnos nincs lehetőség. Ezért ne keressék az időpontokat a honlapon!
 • Jelenleg az átlagos várakozási idő kb. 2-3 hónap. Igyekszünk a konzultációs igényekre a jelentkezések sorrendjében időpontot biztosítani, addig is köszönjük a türelmet. 
 •  Időpontot csak az adminon keresztül lehet kérni emailben vagy itt a honlapon, és ha szükséges, időben (legalább 24 órával a konzultáció időpontja előtt) ugyanitt módosítani.
 • Konzultáció céljából  az alábbi emailcímen várom a jelentkezéseket:
 • vishakati.bejelentkezes@gmail.com emailen vagy írj nekem itt