Kapcsolat – vishakati

Kapcsolat

A tanácsadás időtartama  60 perc/alkalom

módja: személyesen vagy  online vállalok tanácsadást. Az online konzultációra inkább a Skype-ot javaslom, mert ezen többet látok a beszélgetőtárs arcából, miközben a horoszkópot nézem.
A Skype-on (Skype név live:gyurkok) vagy Messengeren (Vishakati Gyurkó profilról) vagyok elérhető. Időpontegyeztetés és a kiválasztott online mód után kérem a bejelentkezést/ismerősnek jelölést.

A születési időt és helyet a konzultáció során kell megadni. A születési időt legalább 1-2 óra pontossággal szükséges tudni. Amennyiben nem ismert, a születési kórházban érdemes megtudakolni, itt 50 évig megőrzik az anyakönyvi adatokat. A pontos óra hiányában nem tudom vállalni az elemzést. Kérem, hogy emailben ne küldjön senki születési adatokat, azokat nem tudom figyelembe venni, és kezelni sem kívánom.

A konzultáción elhangzottakat érdemes hangrögzítőn (telefon, diktafon, stb.) felvenni, mert általában nagyon sok információ hangzik el, és tanulságos lehet később is visszahallgatni.

Ellenjavallat személyes tanácsadásra

Nem javasolt az asztrológiai konzultáció, ezért nem is vállalom:

 • pszichiátriai kezelés alatt álló személy esetén
 • pszichiátriai kórképek miatti gyógyszerszedés esetén
 • 18 éves korhatár alatti személy esetén.

Amennyiben ez a konzultáció során derül ki, a konzultációt nem folytatjuk. Úgyszintén a konzultációt akadályozó tényező az esetleges nagy háttérzaj, síró kisgyerek, szomszédban zajló lakásfelújítás, stb. Ezek meggátolják az elmélyült gondolkodást, ezért a konzultáció nem lehet sikeres.

Az asztrológiai  elemzés nem minősül egészségügyi szakképesítéshez kötött pszichoterápiás gyakorlatnak, terápiás tanácsadásnak, továbbá nem konvencionális gyógyító/természetgyógyászati tevékenység. 

Fizetési feltételek

A tanácsadás díja 2022. május 1-től 20.000 Ft, amely online konzultáció esetén átutalással, személyes konzultáció esetén készpénzben, a helyszínen fizetendő. Kérem, hogy átutalás esetén legkésőbb a konzultációt megelőző napon érkezzen meg  a díj banki átutalással az alábbiak szerint:

Számlatulajdonos: Gyurkó Katalin
Számlaszám: 10918001-00000062-65000001

Külföldről utaláshoz:
SWIFT:  BACXHUHB
IBAN: HU06 1091 8001 0000 0062 6500 0001

Kérem az átutalás közleményrovatában a konzultáción résztvevő nevét és lakcímét megadni, ezek az adatok a számlakészítéshez szükségesek. Minden utalásról számla készül, melyet emailben elküldök, kérésre postázok.

Külföldről történő átutalásnál a bank 500 Ft kezelési költséget von le, ezért ennyivel többet szükséges átutalni, hogy a konzultációs díj maradéktalanul jóváírásra kerüljön.

 •  

  A személyes tanácsadás helye 

  Budán, XII. Böszörményi út 7. fszt.1.

 •  

  A zavartalan konzultáció érdekében kérem az alábbiak megértését:

  – megköszönöm a pontos érkezést (max. 5 perccel korábban), mert ha korábbi az érkezés, megzavarhatjuk a megelőző konzultációt. Késés esetén kérek értesítést, de a késés idejét a konzultációs időből kell levonnunk, az nem mehet a következő tanácsadás rovására;
  – a helyiség adottságai nem teszik lehetővé, hogy kísérő (családtag, barát, partner, háziállat) a helyszínen várakozzon.
   
   

  Lemondási feltételek

  Amennyiben valamilyen oknál fogva mégsem tud valaki eljönni a megbeszélt időpontban, kérem, minél korábban szíveskedjen emailben lemondani azt.  24 órán belül történő lemondás esetén a konzultációs díj összegének 50 százalékát a következő konzultáció árához hozzáadjuk.
 •  
  Amennyiben valaki kétszer egymás után lemondás nélkül nem jelenik meg, nem áll módomban többet elvállalni.

   

  Konzultációra jelentkezés:

  Kizárólag emailen vishakati.bejelentkezes@gmail.com vagy a honlapon keresztüli bejelentkezéssel
  A bejelentkező emailben érdemes megírni, hogy személyes vagy online beszélgetésre jelentkezik, illetve ha csak bizonyos napszak vagy nap felel meg a konzultációra. 

 • A májusi időpontok elfogytak. A júniusi időpontok májusi 21-től érhetők el, tehát ettől kezdve lehet az admintól időpontot kérni júniusra itt, a honlapon történő bejelentkezéssel (a lejjebb található űrlap kitöltésével és elküldésével), vagy a vishakati.bejelentkezes@gmail.com emailen.
 • A későbbi pl.  júliusi, augusztusi stb. időpontok mindig az aktuális hónap előtt 1-2 héttel kerülnek megnyitásra az adminnál, tehát nincs lehetőség 2-3 hónappal előre foglalni időpontot.
 • Az időpontok közzétételére és automatikus foglalásra a nagyszámú, sokszor last minute lemondás és módosítás miatt sajnos nincs lehetőség. Ezért ne keressék az online időpontokat a honlapon!
 • Jelenleg az átlagos várakozási idő kb. 3 hónap. Igyekszünk a konzultációs igényekre a jelentkezések sorrendjében időpontot biztosítani, addig is köszönjük a türelmet. 
 •  Időpontot csak az adminon keresztül lehet kérni emailben vagy itt a honlapon, és ha szükséges, időben (legalább 24 órával a konzultáció időpontja előtt) ugyanitt módosítani.
 • Konzultáció céljából  az alábbi emailcímen várom a jelentkezéseket:
 • vishakati.bejelentkezes@gmail.com emailen vagy írj nekem itt