Kapcsolat – vishakati

Kapcsolat

Gyakorlati tudnivalók az asztrológiai konzultációról, bejelentkezésről, díjfizetésről stb.

Bejelentkezés, érdeklődés esetén ezt az oldalt érdemes elolvasni.

A tanácsadás időtartama  60 perc/alkalom, személyesen vagy  online. Skype-on (Skype név live:gyurkok) vagy Messengeren (Vishakati Gyurkó profilról) vagyok elérhető. Időpontegyeztetés és a kiválasztott online mód után kérem a bejelentkezést/ismerősnek jelölést. Az online konzultációra a Skype-ot preferálom.

A születési időt és helyet a konzultáció során kell megadni. A születési időt legalább 1-2 óra pontossággal szükséges tudni. Amennyiben nem ismert, a születési kórházban érdemes megtudakolni, itt elvileg 50 évig megőrzik az anyakönyvi adatokat. A pontos óra hiányában nem tudom vállalni az elemzést. Kérem, hogy emailben ne küldjön senki születési adatokat, azokat nem tudom figyelembe venni, és kezelni sem kívánom.

A konzultáción elhangzottakat érdemes hangrögzítőn (telefon, diktafon, stb.) felvenni, mert általában nagyon sok információ hangzik el, és tanulságos lehet később is visszahallgatni.

A konzultáció spirituális és karmikus vonatkozásairól, mit lehet kérdezni vagy megtudni egy asztrológiai tanácsadáson,  itt olvashatók információk.

Ellenjavallat személyes tanácsadásra

Nem javasolt az asztrológiai konzultáció, ezért nem is vállalom:

 • pszichiátriai kezelés alatt álló személy esetén
 • pszichiátriai kórképek miatti gyógyszerszedés esetén
 • 18 éves korhatár alatti személy esetén.

Amennyiben ez a konzultáció során derül ki, a konzultációt nem folytatjuk. Úgyszintén a konzultációt akadályozó tényező az esetleges nagy háttérzaj, síró kisgyerek, szomszédban zajló lakásfelújítás, online konzultáció esetén az akadozó internetes kapcsolat stb. Ezek meggátolják az elmélyült gondolkodást, ezért a konzultáció nem lehet sikeres.

Az asztrológiai  elemzés nem minősül egészségügyi szakképesítéshez kötött pszichoterápiás gyakorlatnak, terápiás tanácsadásnak, továbbá nem konvencionális gyógyító/természetgyógyászati tevékenység. 

Fizetési feltételek

A tanácsadás díja 20.000 Ft, amely online konzultáció esetén átutalással, személyes konzultáció esetén készpénzben, a helyszínen fizethető. A jogszabályváltozás miatt kizárólag magánszemélyektől tudok utalást fogadni, és számukra számlát kiállítani. Kérem, hogy átutalás esetén legkésőbb a konzultációt megelőző napon érkezzen meg  a díj banki átutalással az alábbiak szerint:

Számlatulajdonos: Gyurkó Katalin
Számlaszám: 10918001-00000062-65000001

Külföldről utaláshoz:
SWIFT:  BACXHUHB
IBAN: HU06 1091 8001 0000 0062 6500 0001

Kérem az átutalás közleményrovatában a konzultáción résztvevő nevét és lakcímét megadni, ezek az adatok a számlakészítéshez szükségesek. Az átutalást csak magánszemélytől tudom fogadni. Céges számláról történő utalást visszautalok. Minden utalásról számla készül, melyet emailben elküldök, kérésre postázok. 

Külföldről történő átutalásnál a bank 500 Ft kezelési költséget von le, ezért ennyivel többet szükséges átutalni, hogy a konzultációs díj maradéktalanul jóváírásra kerüljön.

A személyes tanácsadás helye 

Budán, XII. Böszörményi út 7. fszt.1.

 •  

  A zavartalan konzultáció érdekében kérem az alábbiak megértését:

  – megköszönöm a pontos érkezést, hogy ne zavarjuk meg a megelőző konzultációt. Késés esetén a késés idejét a konzultációs időből kell levonnunk, az nem mehet a következő tanácsadás rovására;
  – a helyiség adottságai nem teszik lehetővé, hogy kísérő (családtag, barát, partner, háziállat) a helyszínen várakozzon.
   

  Lemondási feltételek

  Amennyiben valamilyen oknál fogva mégsem tud valaki eljönni a megbeszélt időpontban, kérem, minél korábban szíveskedjen emailben lemondani azt.  24 órán belül történő lemondás esetén a konzultációs díj összegének 50 százalékát a következő konzultáció árához hozzáadjuk.
 •  
  Amennyiben valaki kétszer egymás után lemondás nélkül nem jelenik meg, nem áll módomban többet elvállalni.

   

  Konzultációra jelentkezés:

  Kizárólag emailen vishakati.bejelentkezes@gmail.com vagy a honlapon keresztüli bejelentkezéssel
  A bejelentkező emailben érdemes megírni, hogy személyes vagy online beszélgetésre jelentkezik, illetve ha csak bizonyos napszak vagy nap felel meg a konzultációra. 

 • Az októberi időpontok szeptember 20-tól érhetők el, tehát ettől kezdve lehet az admintól időpontot kérni októberre itt, a honlapon történő bejelentkezéssel (a lejjebb található űrlap kitöltésével és elküldésével), vagy a vishakati.bejelentkezes@gmail.com emailen.
 • A későbbi pl. novemberi, decemberi stb. időpontok mindig az aktuális hónap előtt 1-2 héttel kerülnek megnyitásra az adminnál, tehát nincs lehetőség 2-3 hónappal előre foglalni időpontot.
 • Az időpontok közzétételére és automatikus foglalásra a nagyszámú, sokszor last minute lemondás és módosítás miatt sajnos nincs lehetőség. Ezért ne keressék az online időpontokat a honlapon!
 • Jelenleg az átlagos várakozási idő kb. 2-3 hónap. Igyekszünk a konzultációs igényekre a jelentkezések sorrendjében időpontot biztosítani, addig is köszönjük a türelmet. 
 •  Időpontot csak az adminon keresztül lehet kérni emailben vagy itt a honlapon, és ha szükséges, időben (legalább 24 órával a konzultáció időpontja előtt) ugyanitt módosítani.
 • Konzultáció céljából  az alábbi emailcímen várom a jelentkezéseket:
 • vishakati.bejelentkezes@gmail.com emailen vagy írj nekem itt