Kapcsolat

Gyakorlati tudnivalók az asztrológiai konzultációról, bejelentkezésről, díjfizetésről stb.

Bejelentkezés, érdeklődés esetén ezt az oldalt érdemes elolvasni.

A tanácsadás időtartama  60 perc/alkalom, személyesen (egyéni vagy páros konzultáció) vagy  online (csak egyéni konzultáció). Skype-on (Skype név live:gyurkok) vagy Messengeren (Vishakati Gyurko profilról) vagyok elérhető. Időpontegyeztetés és a kiválasztott online mód után kérem a bejelentkezést/ismerősnek jelölést. Az online konzultációra a Skype-ot jobbnak tartom, ez esetben a beszélgetést a Skype-on lehet rögzíteni is.

Általánosságban az személyes konzultációt preferálom, ezért lehetséges, hogy személyes konzultációra előbb lehet időpontot kapni, mint online konzultációra. Kérem, hogy aki teheti, a személyes konzultációt válassza.

A születési időt és helyet a konzultáció során kell megadni, legalább 1-2 óra pontossággal szükséges tudni. Amennyiben nem ismert, a születési kórházban érdemes megtudakolni, itt elvileg 50 évig megőrzik az anyakönyvi adatokat. A pontos óra hiányában nem tudom vállalni az elemzést. Kérem, hogy emailben ne küldjön senki születési adatokat, azokat nem tudom figyelembe venni, és kezelni sem kívánom.

A konzultáción elhangzottakat érdemes hangrögzítőn (telefon, diktafon, stb.) felvenni, mert általában nagyon sok információ hangzik el, és tanulságos lehet később is visszahallgatni.

A konzultáció spirituális és karmikus vonatkozásairól, mit lehet kérdezni vagy megtudni egy asztrológiai tanácsadáson,  itt olvashatók információk.

A konzultáción elhangzottakat, sőt magát a konzultáción való megjelenés tényét is, részemről teljes titoktartás övezi, 3. félnek soha, semmilyen körülmények között nem beszélek róla. A konzultáción résztvevő természetesen eldöntheti, kivel és milyen mélységű információt oszt meg a konzultációról.

Ellenjavallat személyes tanácsadásra

Nem javasolt az asztrológiai konzultáció, ezért nem is vállalom:

 • pszichiátriai kezelés alatt álló személy esetén
 • pszichiátriai kórképek miatti gyógyszerszedés esetén
 • 18 éves korhatár alatti személy esetén.

Amennyiben ez a konzultáció során derül ki, a konzultációt nem folytatjuk.

Az online konzultációt akadályozó tényező az esetleges nagy háttérzaj, síró kisgyerek, szomszédban zajló lakásfelújítás, az akadozó internetes kapcsolat, autóvezetés, vonaton utazás stb. Ezek meggátolják az elmélyült gondolkodást, ezért a konzultáció nem lehet sikeres.

Az asztrológiai  elemzés nem minősül egészségügyi szakképesítéshez kötött pszichoterápiás gyakorlatnak, terápiás tanácsadásnak, továbbá nem konvencionális gyógyító/természetgyógyászati tevékenység. 

Fizetési feltételek

A tanácsadás díja 28.000 Ft/60 perc, amely online konzultáció esetén átutalással, személyes konzultáció esetén készpénzben, a helyszínen fizethető. A jogszabályváltozás miatt kizárólag magánszemélyektől tudok utalást fogadni, és számukra számlát kiállítani. Céges számláról történő utalást visszautalok. Minden utalásról számla készül, melyet emailben elküldök, kérésre postázok. Kérem, hogy átutalás esetén legkésőbb a konzultációt megelőző napon érkezzen meg  a díj banki átutalással közleményrovatában a konzultáción résztvevő nevével és lakcímével. Lehetőség van forintban vagy euróban történő utaláshoz, a pontos banki információkat az időpontegyeztetés során adom meg.

A személyes tanácsadás helye 

Budán, XII. Böszörményi út 7. fszt.1. Kapucsengő: Gyurkó

 •  

  A zavartalan konzultáció érdekében kérem az alábbiak megértését:

  – megköszönöm a pontos érkezést, hogy ne zavarjuk meg a megelőző konzultációt. Késés esetén a késés idejét a konzultációs időből kell levonnunk, az nem mehet a következő tanácsadás rovására;
  – a helyiség adottságai nem teszik lehetővé, hogy kísérő (családtag, barát, partner, háziállat) a helyszínen várakozzon.
   

  Lemondási feltételek

  Amennyiben valamilyen oknál fogva mégsem tud valaki eljönni a megbeszélt időpontban, kérem, minél korábban szíveskedjen emailben lemondani azt.  24 órán belül történő lemondás esetén a konzultációs díj összegének 50 százalékát a következő konzultáció árához hozzáadjuk.
 •  

  Az online konzultációra előzetesen elutalt összeget akkor tudjuk visszautalni, ha

 • – a lemondás több, mint 24 órával korábban történt, vagy
 • – ha 24 órán belül, de sikerül a lemondó helyére találni valakit.
 • Természetesen a meghiúsult konzultáció díját van lehetőség beszámítani a következőbe.
 •  
  Amennyiben valaki lemondás nélkül nem jelenik meg, nem áll módomban többet elvállalni.

   

  Időpontkérés

  Kizárólag emailen vishakati.bejelentkezes@gmail.com vagy a honlapon keresztüli bejelentkezéssel
  A bejelentkező emailben érdemes megírni, hogy személyes vagy online beszélgetésre jelentkezik, illetve a preferált időt, ha csak bizonyos napszak vagy nap felel meg a konzultációra. Azt is érdemes megírni jelentkezéskor, ha valaki rugalmasan be tud ugrani hirtelen felszabadult időpontra.

 • A júniusi időpontok elfogytak. A júliusi időpontok június 22-től érhetők el az adminnál, tehát ettől kezdve lehet  időpontot kérni júliusra itt, a honlapon található űrlapon, vagy a vishakati.bejelentkezes@gmail.com emailen.
 • A nagyszámú, sokszor last minute lemondás és módosítás miatt a konzultációs időpontokat nem tudjuk közzétenni a honlapon, ezért automatikus foglalásra sajnos nincs lehetőség. Ezért ne keressék az időpontokat a honlapon!
 • Jelenleg az átlagos várakozási idő kb. 2 hónap. Igyekszünk a konzultációs igényekre a jelentkezések sorrendjében időpontot biztosítani, addig is köszönjük a türelmet. 
 •  Időpontot csak az adminon keresztül lehet kérni emailben vagy itt a honlapon, és ha szükséges, időben (legalább 24 órával a konzultáció időpontja előtt) ugyanitt módosítani.
 • Konzultáció céljából  az alábbi emailcímen várom a jelentkezéseket:
 • vishakati.bejelentkezes@gmail.com emailen vagy itt