Horoszkópelemzés – vishakati

Asztrológusként az egyéni horoszkóp elemzésével, személyes tanácsadás során tudok leginkább segíteni. Ez egy 60 perces beszélgetés, amelyben – bár én beszélek többet – a kérdező minden megnyilvánulása fontos szerepet kap.

A konzultáció minden esetben pontosított személyes horoszkóp alapján történik. Ezért konzultációra akkor érdemes jelentkezni, ha a születési idő minél pontosabban ismert (év, hónap, nap + óra, perc is), de ezt a konzultáció elején mindig ellenőrzöm.Szükség esetén a pontosításhoz életeseményeket kérek. A pontosítás része a horoszkópkészítésnek, -elemzésnek.

A személyes horoszkóp elemzésének leggyakoribb témái

  • A személyiség hozott képességei és korlátai, kedvező és tanulandó oldalai, karmikus feladat,  a fejlődés lehetséges irányai és megoldásai a sorsban.
  • Blokkok, problémák elemzése meghatározott életterületeken: párkapcsolat, családdal és egészséggel kapcsolatos témák, munka, karrier, anyagi helyzet.
  • Éves előrejelzés (varsaphala):a születésnaptól a következő születésnapig tartó év tendenciái, kulcskérdései.
  • Kapcsolati együttműködés vizsgálata (szinasztria) bármely két ember horoszkópjának összevetésével. A kapcsolat minőségének, erősségének, jellegének és kimenetelének az elemzése, közös feladatok meghatározása.
  • Tervezett fontos életesemény kedvező időpontjának meghatározása (muhurta).
  • Mivel a személyes horoszkóp tartalmazza összes családi relációnkat, barátainkhoz, közösségeinkhez, szerelmünkhöz való viszonyulásunkat, minden ilyen kapcsolat megvizsgálható az érintett konkrét személy adatai (születési adatok, horoszkóp) nélkül. A tanácsadás során 3. személy vonatkozásában így járok el.

A beszélgetésről érdemes hangfelvételt készíteni. Egyrészt nagyon sok információ hangzik el, másrészt a későbbi vagy többszöri visszahallgatás új felismeréseket hozhat. Írásos elemzést nem készítek. A konzultáció négyszemközt javasolt.

Gyakori kérdés, hogy milyen időközönként érdemes asztrológushoz menni. Azt tanácsolom, hogy ne egy rendszeres terápiaként – például hetente vagy havonta – kérjük az asztrológus segítségét, hanem azokban az esetekben, amikor összegyűlik egy adag kérdés, vagy egy olyan döntési helyzetbe kerülünk, amelyet érdemes más nézőpontból is megtekinteni. Tapasztalataim szerint a többség hozzávetőleg félévente-évente jön, vagy fontos életfordulat esetén.

Kérem figyelembe venni, hogy

személyes, telefonon vagy bármilyen írásos csatornán történő megkereséskor – akár egyetlen konkrét kérdés megfelelő megválaszolásához – a teljes képletet meg kell megvizsgálnom, abba bele kell mélyednem részletekbe menően. Ezért az ilyen jellegű kérdésekkel („csak azt az egyet nézd meg légyszi”) nem tudok érdemben foglalkozni.

Amennyiben a születési óra, perc nem ismert, a horoszkópelemzés nem vagy csak részben végezhető el, ezért azt kizárólag egyéni mérlegelés alapján vállalom el, ahogy a 24 órán belüli születési idő pontosítását is.

A tanácsadás időtartama  60 perc/alkalom

módja:  személyesen vagy  online vállalok tanácsadást. Az online konzultációra inkább a Skype-ot javaslom, mert ezen többet látok a beszélgetőtárs arcából, miközben a horoszkópot nézem.

Skype-on (Skype név live:gyurkok) vagy Messengeren (Vishakati Gyurkó profilról) vagyok elérhető. Időpontegyeztetés és a kiválasztott online mód után kérem a bejelentkezést/ismerősnek jelölést.

Ellenjavallat személyes tanácsadásra

Az asztrológiai konzultáció nem javasolt, ezért nem is vállalom:

  • pszichiátriai kezelés alatt álló személy esetén
  • pszichiátriai kórképek miatti gyógyszerszedés esetén
  • 18 éves korhatár alatti személy esetén

Amennyiben ez a konzultáció során derül ki, a konzultációt nem folytatjuk. Úgyszintén a konzultációt akadályozó tényező az esetleges nagy háttérzaj, síró kisgyerek, szomszédban zajló lakásfelújítás, stb. Ezek meggátolják az elmélyült gondolkodást, ezért a konzultáció nem lehet sikeres.

Az asztrológiai  elemzés nem minősül egészségügyi szakképesítéshez kötött pszichoterápiás gyakorlatnak, terápiás tanácsadásnak, továbbá nem konvencionális gyógyító/természetgyógyászati tevékenység. 

Fizetési feltételek

A tanácsadás díja 2022. május 1-től 20.000 Ft, amely online konzultáció esetén banki átutalással, előre fizetendő, személyes konzultáció esetén pedig készpénzben a helyszínen. Kérem, hogy az átutalás legkésőbb a konzultációt megelőző napon érkezzen meg a bankba az alábbiak szerint:

Számlatulajdonos: Gyurkó Katalin
Számlaszám: 10918001-00000062-65000001

Külföldről utaláshoz:
SWIFT:  BACXHUHB
IBAN: HU06 1091 8001 0000 0062 6500 0001

Kérem az átutalás közleményrovatában a konzultáción résztvevő nevét és lakcímét megadni, ezek az adatok a számlakészítéshez szükségesek. Minden átutalásról számla készül, amelyet emailben elküldök, kérés esetén postázok.

Külföldi bankból történő átutalásnál a bank 500 Ft kezelési költséget von le, ezért ennyivel többet szükséges átutalni, hogy a konzultációs díj maradéktalanul jóváírásra kerüljön.

A személyes tanácsadás helye 

Helyszín: Budán, XII. Böszörményi út 7. fszt 1.

A zavartalan konzultáció érdekében kérem az alábbiak figyelembe vételét:

– megköszönöm a pontos érkezést (max.5 perccel korábban), mert ha korábbi az érkezés, megzavarhatjuk a megelőző konzultációt. Késés esetén kérek értesítést, de a késés idejét a konzultációs időből kell levonnunk, az nem mehet a következő tanácsadás rovására;

– a fogadó helyiség adottságai nem teszik lehetővé, hogy kísérő (családtag, barát, partner, háziállat) a helyszínen várakozzon.

Lemondási feltételek

Amennyiben valamilyen oknál fogva mégsem tud valaki eljönni a megbeszélt időpontban, kérem, minél korábban szíveskedjen emailben lemondani azt.  24 órán belül történő lemondás esetén a konzultációs díj összegének 50 százalékát a következő konzultáció árához hozzáadjuk.

Amennyiben valaki kétszer egymás után lemondás nélkül nem jelenik meg, nem áll módomban többet elvállalni.

Konzultációra jelentkezés

Kizárólag emailen vishakati.bejelentkezes@gmail.com vagy a honlapon keresztüli bejelentkezéssel. A bejelentkező emailben érdemes megírni, hogy személyes vagy online beszélgetésre jelentkezik, illetve ha csak bizonyos napszak vagy nap felel meg a konzultációra. A születési időt és helyét a konzultáció során kell megadni. 

A májusi időpontok elfogytak. A júniusi időpontok májusi 21-től érhetők el, tehát ettől kezdve lehet az admintól időpontot kérni júniusra itt, a honlapon történő bejelentkezéssel (a lejjebb található űrlap kitöltésével és elküldésével), vagy a vishakati.bejelentkezes@gmail.com emailen.

A későbbi pl.  júliusi, augusztusi stb. időpontok mindig az aktuális hónap előtt 1-2 héttel kerülnek megnyitásra az adminnál, tehát nincs lehetőség 2-3 hónappal előre foglalni időpontot.

Az időpontok közzétételére és automatikus foglalásra a nagyszámú, sokszor last minute lemondás és módosítás miatt sajnos nincs lehetőség. Ezért kérem, ne keressék az online időpontokat a honlapon!

Jelenleg az átlagos várakozási idő kb. 3 hónap. Igyekszünk a konzultációs igényekre a jelentkezések sorrendjében időpontot biztosítani, addig is köszönjük a türelmet.

Időpontot csak az adminon keresztül lehet kérni emailben vagy itt a honlapon, és ha szükséges, időben (legalább 24 órával a konzultáció időpontja előtt) ugyanitt módosítani.

Konzultáció céljából  az alábbi emailcímen várom a jelentkezéseket: vishakati.bejelentkezes@gmail.com emailen vagy írj nekem

vagy itt a honlapon.