Útmutató a webáruházhoz – vishakati

Útmutató a webáruházhoz

Tanácsok a webáruház használatához

 1. A webáruházban lehet regisztrációval, azaz saját fiók létrehozásával vásárolni, vagy anélkül. A regisztrációval létrehozott fiókban látható az összes addigi rendelés és vásárlás, abba érkeznek az értesítések. Regisztráció nélküli vásárlás esetén a visszaigazoló e-mail tartalmazza a megvásárolt termék elérési kódját.
 2. A vásárlás menete: a kiválasztott termékeket a ‘Kosárba teszem’ gombbal tudod a kosaradba tenni. Egy terméket csak egyszer tehetsz a kosaradba. A vásárlást folytathatod, és annyi videóleckét tehetsz a kosaradba, amennyit meg szeretnél venni. Ha fizetni szeretnél, kattints a ‘Kosár’ gombra, ahol ellenőrizheted termékeidet. Kattints a ‘Tovább a pénztárhoz’ gombra (ha van kuponod, írd be a kódját), majd töltsd ki az adataidat. Az adószámot csak akkor kell beírnod, ha céges vásárló vagy. Az ÁSZF-et fogadd el, majd a Simple Pay oldalán fizesd ki bankkártyáddal a megvásárolandó termékeket.
 3. A videólecke ára alanyi áfa mentes, azaz a terméknél található ár bruttó ár, nem terheli további ÁFA, de nincs visszaigényelhető ÁFA-tartalma sem.
 4. Vásárlásodról visszaigazoló e-mailt kapsz, amiben megtekintheted a megvásárolt videók linkjét és a hozzájuk tartozó jelszót. A jelszó a vásárlót jogosítja fel a megvásárolt videó megtekintésére, és nem átruházható.
 5. A webáruház használata bankkártyás online fizetésen alapul. Ha valamilyen oknál fogva nem kívánsz bankkártyával fizetni, minimum 10.000 Ft-os vásárlás esetén az átutalást is elfogadjuk, +10 % kezelési díj felszámítása mellett. (Kérlek, ebben az esetben írj e-mailt, és elküldjük a bankszámlaszámot, ahova utalhatsz.)
 6. A megvásárolt termékeket regisztrációs vásárlás esetén a ‘Fiókom/Rendelések’ menüben éred el bejelentkezés után. Nem regisztrációs vásárlás esetén a visszaigazoló e-mail tartalmazza az elérési adatatokat. A megvásárolt videó a vásárlástól számított 6 hónapig korlátlan ismétlésszámban nézhető meg.
 7. A videók tartalma a szerzői jog hatálya alá tartozik. Azok másolása, a www.vishakati.hu oldalon kívüli használata, beágyazása tilos. Jó tanulást és önismereti munkát kívánok hozzá!

A webáruház termékei

A webáruház egyelőre 31 videót tartalmaz a védikus asztrológia kezdő ismeretanyagaként, ennek bővítése folyamatban van. E védikus tudástár videói egyenként és különböző csomagokban is megvásárolhatók. A videók átlagosan 30 perc hosszúságúak, kivéve a 13. és 14. videót, ezek kb. 1 órásak.

A tudástár részei:

 1. Bevezető fogalmak (ingyenes)
 2. Bolygóismeretek: 1-5. lecke
 3. Horoszkópházak tana: 6-9. lecke
 4. Csillagképek: 10-12. lecke
 5. Elemzéstan kezdőszint: 13. lecke
 6. Az asztrológiai szoftver bemutatója: 14. lecke
 7. Bolygók a házakban és a jegyekben: 15.-26. lecke
 8. Az aszcendensek: 27-31. lecke

Tervezett folytatás:

A védikus horoszkóp segédeszközei (csarakárakák, padák, vargák, vimsóttari)

Elemzéstan

Naksatra-ismeretek

Egészségügyi asztrológia

Szinasztria: 2 horoszkóp összevetése

Muhurta: legjobb időpont megtalálása

Holdcsomópontok jelölte feladatok a horoszkópban

A tudástár videóinak rövid ismertetése:

Bevezető fogalmak – ingyenes videó

Alapfogalmak magyarázata: az asztrológia és a horoszkóp, a horoszkóp alapelemei (bolygók, házak, jegyek), az aszcendens; asztrológiai szoftver ajánlása; asztrológiai etika; a nyugati és a védikus asztrológia közti főbb különbségek.

1. lecke – Bolygóismeretek alapjai

A 12 bolygó csoportjai, és ismérveinek (keringési idő, minőség, barátsági viszonyok, méltóság, haladási iránya, születési és tranzit bolygók, káraka, aspektus és fajtái, bolygószimbólumok) fogalma. Gyakorló kérdéssor. 25 perces videó.

2. lecke – Nap, Hold, Merkúr

A Nap és Hold mint fővilágosítók, valamint a Merkúr jellemzői, barátai és ellenségei, méltósága, jegyei, aspektusai, szimbólumai, jelentéstartalma, egészségügyi vonatkozásai jegyeik szerint. Gyakorló kérdéssor, 25 perces videó.

3. lecke – Vénusz, Mars, Jupiter

A Vénusz, a Mars és a Jupiter jellemzői, barátai és ellenségei, méltósága, jegyei, aspektusai, szimbólumai, jelentéstartalma, egészségügyi vonatkozásai jegyeik szerint. Gyakorló kérdéssor. 23 perces videó.

4. lecke – Szaturnusz, holdcsomópontok

A Szaturnusz barátai és ellenségei, méltósága, jegyei, aspektusai, szimbólumai, jelentéstartalma, egészségügyi vonatkozásai jegyeik szerint. A holdcsomópontok jellemzői, sajátosságai, jelentéstartalmuk. Gyakorló kérdéssor. 41 perces videó.

5. lecke – Transzcendens bolygók, bolygótan módszertani összefoglaló

A 3 transzcendens bolygó (Uránusz, Neptunusz, Plútó) felfedezése, jegyei, aspektusai, szimbólumai, jelentéstartalma, egészségügyi vonatkozásai. Gyakorló kérdéssor. Bolygóismeretek összegzése, a bolygók értékelése a horoszkópban. Szakrális bolygószekvencia. Gyakorló kérdéssor. 31 perces videó.

6. lecke – A horoszkóp házai, alapok

A horoszkópházak fogalma, fajtái, ismérvei, csoportosításuk. Az 1. ház részletes ismertetése, tartalma, egészségügyi vonatkozásai. A házúr és lagnésa fogalma. Gyakorló kérdéssor. 25 perces videó.

7. lecke – A horoszkóp 2-7. házai

A horoszkóp 2-7. házainak részletes ismertetése, tartalma, egészségügyi vonatkozásai 30 pecben. Gyakorló kérdéssor.

8. lecke – A horoszkóp 8-12. házai

A horoszkóp 8-12. házainak részletes ismertetése, tartalma, egészségügyi vonatkozásai. Mi minden található meg egyazon házban, avagy a házat a háztól módszer (bhavat bhavam). Gyakorló kérdéssor. 37 perces videó.

9. lecke – Bolygók, házak összefoglalása

A horoszkóp házainak értékelési szempontjai. Lagnésa a különböző házakban. Házúr fogalma. Bolygók hatása az 1H-ban. A háztávolságok jelentése és jelentősége. Gyakorló kérdéssor. 29 perces videó.

10. lecke – A védikus csillagképek

A sziderikus csillagképek fogalma. Csillagképek csoportosítása, minősége, elemei. Ismérveik (uralkodó planéta, ekliptikai hely, kulcsszavai, feladata, testrésze, túlműködése, földrajzi területei) általános ismertetése 26 percben. Gyakorló kérdéssor.

11. lecke – A védikus zodiákus 1-6. csillagképe

A védikus zodiákus 1-6. csillagképének jellemzői, elemi és minőségi besorolása, uralkodó bolygója, kulcsszavai, feladata, testrésze, aszcendens fizikai vonatkozásai, túlműködése, földrajzi területei. Gyakorló kérdéssor. 34 perces videó.

12. lecke – A védikus zodiákus 7-12. csillagképe

A védikus zodiákus 7-12. csillagképének jellemzői, elemi és minőségi besorolása, uralkodó bolygója, kulcsszavai, feladata, testrésze, aszcendens fizikai vonatkozásai, túlműködése, földrajzi területei. A hely fogalma. A házak, jegyek és bolygók párhuzama: a horoszkópelemzés kapujában. Gyakorló kérdéssor. 40 perces videó.

13. lecke – Elemzéstan kezdőszint

Az eddig tanultak alapján horoszkópelemzés. Vizuális benyomások a horoszkópról. A legfontosabb feladatok (sorsfeladat, karma, a reinkarnációs fejlődési irány, aszcendens mint személyiségfejlődés) megtalálása a horoszkópban. Gyakorló kérdéssor. 51 perces videó.

14. lecke – Könyv- és honlapajánló, Kala asztrológia program ismertetése

Védikus asztrológiai szakirodalom, magyar és angol nyelvű könyvek és honlapok ajánlása. A Kala védikus asztrológiai program használata, ismertetése. 56 perces videó.

A VIDEÓK MEGVÁSÁROLHATÓK EGYENKÉNT VAGY KEDVEZMÉNYES CSOMAGOKBAN.

KEDVEZMÉNYES TERMÉKCSOMAGOK:
Bolygók összes lecke 1-5. videó
Horoszkópházak összes lecke 6-9. videó
Csillagképek összes lecke 10-12. videó
Teljes videócsomag 1-14. videó

Középhaladó videóleckék

15. lecke – A Nap a házakban és a jegyekben

A Nap, azaz legfontosabb fővilágosítónk jelentésének vizsgálata a 12 horoszkópházban és a 12 csillagképben. 24 féle konstelláció leírása 34 percben. Gyakorló kérdéssor.

16. lecke – A Hold a házakban és a jegyekben

A védikus asztrológia mint lunáris asztrológia legfontosabb planétájának vizsgálata a 12 horoszkópházban és a 12 csillagképben. 24 konstelláció jellemzése 31 percben. Gyakorló kérdéssor.

17. lecke – A Merkúr a házakban és a jegyekben

A Merkúr, azaz a kommunikáció és gondolkodás bolygójának vizsgálata a 12 horoszkópházban és a 12 csillagképben. 24 konstelláció részlezetése 40 percben. Gyakorló kérdéssor.

18. lecke – A Vénusz a házakban és a jegyekben

A Vénusz, azaz a vágy és kapcsolati minőség bolygójának vizsgálata a 12 horoszkópházban és a 12 csillagképben. 24 konstelláció részletezése 35 percben. Gyakorló kérdéssor.

19. lecke – A Szaturnusz a házakban és a jegyekben

Ebben a videóban a Szaturnusznak, azaz a karma urának a jelentéseit járjuk körbe a 12 horoszkópházban és a 12 csillagképben. 24 konstelláció 38 percben. Gyakorló kérdéssor.

20. lecke – A Mars a házakban és a jegyekben

A Mars, azaz a cselekvés és kezdeményezés bolygójának vizsgálata a 12 horoszkópházban és a 12 csillagképben. 24 konstelláció részlezetése 40 percben. Gyakorló kérdéssor.

21. lecke – A Jupiter a házakban és a jegyekben

A Jupiter, azaz az égi guru, a tapasztalás bolygójának vizsgálata a 12 horoszkópházban és a 12 csillagképben. 24 konstelláció részlezetése 39 percben. Gyakorló kérdéssor.

22. lecke – A Kétu és Rahu a házakban és a jegyekben

A karmajelzők (Rahu és Kétu) vizsgálata a horoszkóp 12 házában és a 12 csillagképben. 48 konstelláció jellemzése 33 percben. Gyakorló kérdéssor.

23. lecke – Az Uránusz a házakban és a jegyekben

Az Uránusz, azaz a magasabbrendű gondolkodás, a hirtelen változások és a szabadság transzcendens bolygójának vizsgálata a 12 horoszkópházban és a 12 csillagképben. 24 konstelláció részletezése 39 percben. Gyakorló kérdéssor.

24. lecke – A Neptunusz a házakban és a jegyekben

A Neptunusz, azaz a magasabbrendű szeretet transzcendens bolygójának vizsgálata a 12 horoszkópházban és a 12 csillagképben. 24 konstelláció részletezése 29 percben. Gyakorló kérdéssor.

25. lecke – A Plútó a házakban és a jegyekben

A Plútó, azaz a gyökeres átalakulás és bűntudat transzcendens bolygójának vizsgálata a 12 horoszkópházban és a 12 csillagképben. 24 konstelláció részletezése 45 percben. Gyakorló kérdéssor.

26. lecke – A bolygók a házakban és a jegyekben – Összefoglaló

Módszertani összefoglaló arról, milyen fontosabb vizsgálati szempontok szerint történik a 12 bolygó elemzése a horoszkóp 12 házában és a 12 csillagképben 20 percben. Gyakorló kérdéssor.

27. lecke – Az aszcendensek + Kos aszcendens

A születési napon belül a pontos óra+perc kijelölte aszcendens egy forgatókönyvet határoz meg a szülött számára. Milyen személyiségfejlődési feladatra utal egy horoszkóp, melyik a legnehezebb terület, hol van a horoszkópba rejtett életterv megoldása – ez mind az aszcendenstől függ. A Kos aszcendens mint forgatókönyv részletes vizsgálata. (26 perces videó.) Gyakorló kérdéssor.

28. lecke – Az aszcendensek: Bika, Ikrek

A Bika és Ikrek aszcendens által meghatározott életterv, személyiségfejlődés, tanulandó és megváltoztatandó életterületek részletes vizsgálata. A horoszkópházak és a csillagképek összefüggései 24 percben. Gyakorló kérdéssor.

29. lecke – Az aszcendensek: Rák, Oroszlán, Szűz

A Rák, az Oroszlán és Szűz aszcendens által meghatározott életterv, személyiségfejlődés, tanulandó és megváltoztatandó életterületek részletes vizsgálata. A horoszkópházak és a csillagképek összefüggései, 33 percben. Gyakorló kérdéssor.

30. lecke – Az aszcendensek: Mérleg, Skorpió, Nyilas

A Mérleg, a Skorpió és a Nyilas aszcendens által meghatározott életterv, személyiségfejlődés, tanulandó és megváltoztatandó életterületek részletes vizsgálata. A horoszkópházak és a csillagképek összefüggései 35 percben. Gyakorló kérdéssor.

31. lecke – Az aszcendensek: Bak, Vízöntő, Halak

A Bak, Vízöntő, Halak aszcendens által meghatározott életterv, személyiségfejlődés, tanulandó és megváltoztatandó életterületek részletes vizsgálata. A horoszkópházak és a csillagképek összefüggései 29 percben. Gyakorló kérdéssor.

KEDVEZMÉNYES KÖZÉPHALADÓ TERMÉKCSOMAGOK:

Bolygók a jegyekben/házakban csomag 12 videó (15.-26. lecke)

Aszcendensek csomag 5 videó (27.-31. lecke)

Összes középhaladó lecke csomag 17 videó (15.-31. lecke)