Tanácsok a webáruház használatához

 

 1. A webáruházban lehet regisztrációval, azaz saját fiók létrehozásával vásárolni, vagy anélkül. A regisztrációval létrehozott fiókban látható az összes addigi rendelés és vásárlás, abba érkeznek az értesítések. Regisztráció nélküli vásárlás esetén a visszaigazoló e-mail tartalmazza a megvásárolt termék elérési kódját.
 2. A vásárlás menete: a kiválasztott termékeket a ‘Kosárba teszem’ gombbal tudod a kosaradba tenni. Egy terméket csak egyszer tehetsz a kosaradba. A vásárlást folytathatod, és annyi videóleckét tehetsz a kosaradba, amennyit meg szeretnél venni. Ha fizetni szeretnél, kattints a ‘Kosár’ gombra, ahol ellenőrizheted termékeidet. Kattints a ‘Tovább a pénztárhoz’ gombra (ha van kuponod, írd be a kódját), majd töltsd ki az adataidat. Az adószámot csak akkor kell beírnod, ha céges vásárló vagy. Az ÁSZF-et fogadd el, majd a Simple Pay oldalán fizesd ki bankkártyáddal a megvásárolandó termékeket.
 3. A videólecke ára alanyi áfa mentes, azaz a terméknél található ár bruttó ár, nem terheli további ÁFA, de nincs visszaigényelhető ÁFA-tartalma sem.
 4. Vásárlásodról visszaigazoló e-mailt kapsz, amiben megtekintheted a megvásárolt videók linkjét és a hozzájuk tartozó jelszót. A jelszó a vásárlót jogosítja fel a megvásárolt videó megtekintésére, és nem átruházható.
 5. A webáruház használata bankkártyás online fizetésen alapul. Ha valamilyen oknál fogva nem kívánsz bankkártyával fizetni, minimum 10.000 Ft-os vásárlás esetén az átutalást is elfogadjuk, +10 % kezelési díj felszámítása mellett. (Kérlek, ebben az esetben írj e-mailt, és elküldjük a bankszámlaszámot, ahova utalhatsz.)
 6. A megvásárolt termékeket regisztrációs vásárlás esetén a ‘Fiókom/Rendelések’ menüben éred el bejelentkezés után. Nem regisztrációs vásárlás esetén a visszaigazoló e-mail tartalmazza az elérési adatatokat. A megvásárolt videó a vásárlástól számított 6 hónapig korlátlan ismétlésszámban nézhető meg.
 7. A videók tartalma a szerzői jog hatálya alá tartozik. Azok másolása, a www.vishakati.hu oldalon kívüli használata, beágyazása tilos. Jó tanulást és önismereti munkát kívánok hozzá!

 

 

 

A webáruház termékei

A webáruház egyelőre 71 videót tartalmaz a védikus asztrológia kezdő ismeretanyagaként, ennek bővítése folyamatban van. E védikus tudástár videói egyenként és különböző csomagokban is megvásárolhatók. A videók átlagosan 30 perc hosszúságúak, kivéve a 13. és 14. videót, ezek kb. 1 órásak. A megvásárolt videóleckék időkorlát nélkül bármeddig és akárhányszor visszanézhetők.

 

A tudástár részei:

 

 1. Bevezető fogalmak (ingyenes)
 2. Bolygóismeretek: 1-5. lecke
 3. Horoszkópházak tana: 6-9. lecke
 4. Csillagképek: 10-12. lecke
 5. Elemzéstan kezdőszint: 13. lecke
 6. Az asztrológiai szoftver bemutatója: 14. lecke
 7. Bolygók a házakban és a jegyekben: 15.-26. lecke
 8. Az aszcendensek: 27-31. lecke
 9. Naksatrák: 32.-60. lecke
 10. Védikus segédeszközök: 61.-71. lecke

 

Tervezett folytatás:

Elemzéstan, haladó technikák

Egészségügyi asztrológia

Szinasztria: 2 horoszkóp összevetése

Muhurta: legjobb időpont megtalálása

Holdcsomópontok jelölte feladatok a horoszkópban

Születési idő pontosítása

 

A tudástár videóinak rövid ismertetése:

 

Bevezető fogalmak – ingyenes videó

Alapfogalmak magyarázata: az asztrológia és a horoszkóp, a horoszkóp alapelemei (bolygók, házak, jegyek), az aszcendens; asztrológiai szoftver ajánlása; asztrológiai etika; a nyugati és a védikus asztrológia közti főbb különbségek.

1. lecke – Bolygóismeretek alapjai

A 12 bolygó csoportjai, és ismérveinek (keringési idő, minőség, barátsági viszonyok, méltóság, haladási iránya, születési és tranzit bolygók, káraka, aspektus és fajtái, bolygószimbólumok) fogalma. Gyakorló kérdéssor. 25 perces videó.

2. lecke – Nap, Hold, Merkúr

A Nap és Hold mint fővilágosítók, valamint a Merkúr jellemzői, barátai és ellenségei, méltósága, jegyei, aspektusai, szimbólumai, jelentéstartalma, egészségügyi vonatkozásai jegyeik szerint. Gyakorló kérdéssor, 25 perces videó.

3. lecke – Vénusz, Mars, Jupiter

A Vénusz, a Mars és a Jupiter jellemzői, barátai és ellenségei, méltósága, jegyei, aspektusai, szimbólumai, jelentéstartalma, egészségügyi vonatkozásai jegyeik szerint. Gyakorló kérdéssor. 23 perces videó.

4. lecke – Szaturnusz, holdcsomópontok

A Szaturnusz barátai és ellenségei, méltósága, jegyei, aspektusai, szimbólumai, jelentéstartalma, egészségügyi vonatkozásai jegyeik szerint. A holdcsomópontok jellemzői, sajátosságai, jelentéstartalmuk. Gyakorló kérdéssor. 41 perces videó.

 

5. lecke – Transzcendens bolygók, bolygótan módszertani összefoglaló

A 3 transzcendens bolygó (Uránusz, Neptunusz, Plútó) felfedezése, jegyei, aspektusai, szimbólumai, jelentéstartalma, egészségügyi vonatkozásai. Gyakorló kérdéssor. Bolygóismeretek összegzése, a bolygók értékelése a horoszkópban. Szakrális bolygószekvencia. Gyakorló kérdéssor. 31 perces videó.

6. lecke – A horoszkóp házai, alapok

A horoszkópházak fogalma, fajtái, ismérvei, csoportosításuk. Az 1. ház részletes ismertetése, tartalma, egészségügyi vonatkozásai. A házúr és lagnésa fogalma. Gyakorló kérdéssor. 25 perces videó.

7. lecke – A horoszkóp 2-7. házai

A horoszkóp 2-7. házainak részletes ismertetése, tartalma, egészségügyi vonatkozásai 30 pecben. Gyakorló kérdéssor.

 

8. lecke – A horoszkóp 8-12. házai

A horoszkóp 8-12. házainak részletes ismertetése, tartalma, egészségügyi vonatkozásai. Mi minden található meg egyazon házban, avagy a házat a háztól módszer (bhavat bhavam). Gyakorló kérdéssor. 37 perces videó.

9. lecke – Bolygók, házak összefoglalása

A horoszkóp házainak értékelési szempontjai. Lagnésa a különböző házakban. Házúr fogalma. Bolygók hatása az 1H-ban. A háztávolságok jelentése és jelentősége. Gyakorló kérdéssor. 29 perces videó.

 

10. lecke – A védikus csillagképek

A sziderikus csillagképek fogalma. Csillagképek csoportosítása, minősége, elemei. Ismérveik (uralkodó planéta, ekliptikai hely, kulcsszavai, feladata, testrésze, túlműködése, földrajzi területei) általános ismertetése 26 percben. Gyakorló kérdéssor.

11. lecke – A védikus zodiákus 1-6. csillagképe

A védikus zodiákus 1-6. csillagképének jellemzői, elemi és minőségi besorolása, uralkodó bolygója, kulcsszavai, feladata, testrésze, aszcendens fizikai vonatkozásai, túlműködése, földrajzi területei. Gyakorló kérdéssor. 34 perces videó.

12. lecke – A védikus zodiákus 7-12. csillagképe

A védikus zodiákus 7-12. csillagképének jellemzői, elemi és minőségi besorolása, uralkodó bolygója, kulcsszavai, feladata, testrésze, aszcendens fizikai vonatkozásai, túlműködése, földrajzi területei. A hely fogalma. A házak, jegyek és bolygók párhuzama: a horoszkópelemzés kapujában. Gyakorló kérdéssor. 40 perces videó.

13. lecke – Elemzéstan kezdőszint

Az eddig tanultak alapján horoszkópelemzés. Vizuális benyomások a horoszkópról. A legfontosabb feladatok (sorsfeladat, karma, a reinkarnációs fejlődési irány, aszcendens mint személyiségfejlődés) megtalálása a horoszkópban. Gyakorló kérdéssor. 51 perces videó.

 

14. lecke – Könyv- és honlapajánló, Kala asztrológia program ismertetése

Védikus asztrológiai szakirodalom, magyar és angol nyelvű könyvek és honlapok ajánlása. A Kala védikus asztrológiai program használata, ismertetése. 56 perces videó.

A VIDEÓK MEGVÁSÁROLHATÓK EGYENKÉNT VAGY KEDVEZMÉNYES CSOMAGOKBAN.


KEDVEZMÉNYES TERMÉKCSOMAGOK:
Bolygók összes lecke 1-5. videó
Horoszkópházak összes lecke 6-9. videó
Csillagképek összes lecke 10-12. videó
Teljes videócsomag 1-14. videó

Középhaladó videóleckék

15. lecke – A Nap a házakban és a jegyekben

A Nap, azaz legfontosabb fővilágosítónk jelentésének vizsgálata a 12 horoszkópházban és a 12 csillagképben. 24 féle konstelláció leírása 34 percben. Gyakorló kérdéssor.

16. lecke – A Hold a házakban és a jegyekben

A védikus asztrológia mint lunáris asztrológia legfontosabb planétájának vizsgálata a 12 horoszkópházban és a 12 csillagképben. 24 konstelláció jellemzése 31 percben. Gyakorló kérdéssor.

17. lecke – A Merkúr a házakban és a jegyekben

A Merkúr, azaz a kommunikáció és gondolkodás bolygójának vizsgálata a 12 horoszkópházban és a 12 csillagképben. 24 konstelláció részletezése 40 percben. Gyakorló kérdéssor.

18. lecke – A Vénusz a házakban és a jegyekben

A Vénusz, azaz a vágy és kapcsolati minőség bolygójának vizsgálata a 12 horoszkópházban és a 12 csillagképben. 24 konstelláció részletezése 35 percben. Gyakorló kérdéssor.

19. lecke – A Szaturnusz a házakban és a jegyekben

Ebben a videóban a Szaturnusznak, azaz a karma urának a jelentéseit járjuk körbe a 12 horoszkópházban és a 12 csillagképben. 24 konstelláció 38 percben. Gyakorló kérdéssor.

20. lecke – A Mars a házakban és a jegyekben

A Mars, azaz a cselekvés és kezdeményezés bolygójának vizsgálata a 12 horoszkópházban és a 12 csillagképben. 24 konstelláció részletezése 40 percben. Gyakorló kérdéssor.

21. lecke – A Jupiter a házakban és a jegyekben

A Jupiter, azaz az égi guru, a tapasztalás bolygójának vizsgálata a 12 horoszkópházban és a 12 csillagképben. 24 konstelláció részletezése 39 percben. Gyakorló kérdéssor.

22. lecke – A Kétu és Rahu a házakban és a jegyekben

A karmajelzők (Rahu és Kétu) vizsgálata a horoszkóp 12 házában és a 12 csillagképben. 48 konstelláció jellemzése 33 percben. Gyakorló kérdéssor.

23. lecke – Az Uránusz a házakban és a jegyekben

Az Uránusz, azaz a magasabbrendű gondolkodás, a hirtelen változások és a szabadság transzcendens bolygójának vizsgálata a 12 horoszkópházban és a 12 csillagképben. 24 konstelláció részletezése 39 percben. Gyakorló kérdéssor.

24. lecke – A Neptunusz a házakban és a jegyekben

A Neptunusz, azaz a magasabbrendű szeretet transzcendens bolygójának vizsgálata a 12 horoszkópházban és a 12 csillagképben. 24 konstelláció részletezése 29 percben. Gyakorló kérdéssor.

25. lecke – A Plútó a házakban és a jegyekben

A Plútó, azaz a gyökeres átalakulás és bűntudat transzcendens bolygójának vizsgálata a 12 horoszkópházban és a 12 csillagképben. 24 konstelláció részletezése 45 percben. Gyakorló kérdéssor.

26. lecke – A bolygók a házakban és a jegyekben – Összefoglaló

Módszertani összefoglaló arról, milyen fontosabb vizsgálati szempontok szerint történik a 12 bolygó elemzése a horoszkóp 12 házában és a 12 csillagképben 20 percben. Gyakorló kérdéssor.

27. lecke – Az aszcendensek + Kos aszcendens

A születési napon belül a pontos óra és perc kijelölte aszcendens egy forgatókönyvet határoz meg a szülött számára. Milyen személyiségfejlődési feladatra utal egy horoszkóp, melyik a legnehezebb terület, hol van a horoszkópba rejtett életterv megoldása – ez mind az aszcendenstől függ. A Kos aszcendens mint forgatókönyv részletes vizsgálata. (26 perces videó.) Gyakorló kérdéssor.

28. lecke – Az aszcendensek: Bika, Ikrek

A Bika és Ikrek aszcendens által meghatározott életterv, személyiségfejlődés, tanulandó és megváltoztatandó életterületek részletes vizsgálata. A horoszkópházak és a csillagképek összefüggései 24 percben. Gyakorló kérdéssor.

29. lecke – Az aszcendensek: Rák, Oroszlán, Szűz

A Rák, az Oroszlán és Szűz aszcendens által meghatározott életterv, személyiségfejlődés, tanulandó és megváltoztatandó életterületek részletes vizsgálata. A horoszkópházak és a csillagképek összefüggései, 33 percben. Gyakorló kérdéssor.

30. lecke – Az aszcendensek: Mérleg, Skorpió, Nyilas

A Mérleg, a Skorpió és a Nyilas aszcendens által meghatározott életterv, személyiségfejlődés, tanulandó és megváltoztatandó életterületek részletes vizsgálata. A horoszkópházak és a csillagképek összefüggései 35 percben. Gyakorló kérdéssor.

31. lecke – Az aszcendensek: Bak, Vízöntő, Halak

A Bak, Vízöntő, Halak aszcendens által meghatározott életterv, személyiségfejlődés, tanulandó és megváltoztatandó életterületek részletes vizsgálata. A horoszkópházak és a csillagképek összefüggései 29 percben. Gyakorló kérdéssor.

KEDVEZMÉNYES KÖZÉPHALADÓ TERMÉKCSOMAGOK:

Bolygók a jegyekben/házakban csomag 12 videó (15.-26. lecke)

Aszcendensek csomag 5 videó (27.-31. lecke)

Összes középhaladó lecke csomag 17 videó (15.-31. lecke)

 

Naksatratan összesen 29 videólecke

32. lecke – Naksaratan alapismeretek – ingyenes bevezető a naksatrák tanába

Ingyenes videó a naksatrák általános ismeretéről. A naksatrák fogalma, mitológiai eredete. A zodiákuskör és a naksatraciklus találkozási pontjai. Naksatra-matek. A naksatrák ismérvei. Gyakorló kérdések. A videó időtartama 21:29 perc.

33. lecke – 1. naksatra: ASVINI

Az 1. sorszámú naksatra, az Asvini ismérvei, elhelyezkedése az ekliptikán, megfeleltetése bolygókombinációnak. Az Asvini Hold ismertetése. Az Asvini Holdú szülött erősségei, gyengeségei, előző életből hozott lenyomatai, viszonya az anyjával. Példahoroszkóp (Joe Biden). Gyakorló kérdéssor. A videó időtartama: 18 perc 22 mp.

34. lecke – 2. naksatra: BHARANI

A 2. sorszámú naksatra, a Bharani ismérvei, elhelyezkedése az ekliptikán, megfeleltetése bolygókombinációnak. A Bharani Hold ismertetése. A Bharani Holdú szülött erősségei, gyengeségei, előző életből hozott lenyomatai, viszonya az anyjával. Példahoroszkópok (Meryl Streep, Eckhardt Tolle). Gyakorló kérdéssor. A videó időtartama: 23 perc.

35. lecke – 3. naksatra: KRITTIKA

A 3. sorszámú naksatra, a Krittika ismérvei, elhelyezkedése az ekliptikán, megfeleltetése bolygókombinációnak. A Krittika Hold ismertetése. A Krittika Holdú szülött erősségei, gyengeségei, előző életből hozott lenyomatai, viszonya az anyjával. Példahoroszkópok (Bill Clinton, Frida Kahlo). Gyakorló kérdéssor. A videó időtartama: 27 perc.

36. lecke – 4. naksatra: ROHINI

A 4. sorszámú naksatra, a Rohini ismérvei, elhelyezkedése az ekliptikán, megfeleltetése bolygókombinációnak. A Rohini Hold ismertetése. A Rohini Holdú szülött erősségei, gyengeségei, előző életből hozott lenyomatai, viszonya az anyjával. Példahoroszkópok (Sigmund Freud, Teréz anya, Lionel Messi). Gyakorló kérdéssor. A videó időtartama: 26 perc.

37. lecke – 5. naksatra: MRIGASIRA

Az 5. sorszámú naksatra, a Mrigasira ismérvei, elhelyezkedése az ekliptikán, megfeleltetése bolygókombinációnak. A Mrigasira Hold ismertetése. A Mrigasira Holdú szülött erősségei, gyengeségei, előző életből hozott lenyomatai, viszonya az anyjával. Példahoroszkópok (Jim Carrey, Jennifer Lawrence). Gyakorló kérdéssor. A videó időtartama: 26 perc.

38. lecke – 6. naksatra: ARDRA

A 6. sorszámú naksatra, az Ardra ismérvei, elhelyezkedése az ekliptikán, megfeleltetése bolygókombinációnak. Az Ardra Hold ismertetése. Az Ardra Holdú szülött erősségei, gyengeségei, előző életből hozott lenyomatai, viszonya az anyjával. Példahoroszkóp (Janis Joplin, Taylor Swift). Gyakorló kérdéssor. A videó időtartama: 22 perc.

39. lecke – 7. naksatra: PUNARVASZU

A 7. sorszámú naksatra, a Punarvaszu ismérvei, elhelyezkedése az ekliptikán, megfeleltetése bolygókombinációnak. A Punarvaszu Hold ismertetése. A Punarvaszu Holdú szülött erősségei, gyengeségei, előző életből hozott lenyomatai, viszonya az anyjával. Példahoroszkópok (Annie Besant, Simone Weil, Penelope Cruz). Gyakorló kérdéssor. A videó időtartama: 22 perc.

40. lecke – 8. naksatra: PUSHJA (PUSHJAMI)

A 8. sorszámú naksatra, a Pushja ismérvei, elhelyezkedése az ekliptikán, megfeleltetése bolygókombinációnak. A Pushja Hold ismertetése. A Pushja Holdú szülött erősségei, gyengeségei, előző életből hozott lenyomatai, viszonya az anyjával. A Pushja Hold szemléltetése 4 példahoroszkópon keresztül (Clint Eastwood, Pistorius, Jimmy Hendrix, Tom Cruise). Gyakorló kérdéssor. A videó időtartama: 23 perc.

41. lecke – 9. naksatra: ASLÉSHA

A 9. sorszámú naksatra, az Aslésha ismérvei, elhelyezkedése az ekliptikán, megfeleltetése bolygókombinációnak. Az Aslésha Hold ismertetése. Az Aslésha Holdú szülött erősségei, gyengeségei, előző életből hozott lenyomatai, viszonya az anyjával. Példahoroszkópok (II. Erzsébet, Gorbacsov). Gyakorló kérdéssor. A videó időtartama: 21 perc.

42. lecke – 10. naksatra: MAGHA

A 10. sorszámú naksatra, a Magha ismérvei, elhelyezkedése az ekliptikán, megfeleltetése bolygókombinációnak. A Magha Hold ismertetése. A Magha Holdú szülött erősségei, gyengeségei, előző életből hozott lenyomatai, viszonya az anyjával. Példahoroszkópok (Julia Roberts, Dolly Parton, Churchill). Gyakorló kérdéssor. A videó időtartama: 22 perc.

43. lecke – 11. naksatra: PURVAPHALGUNI

A 11. sorszámú naksatra, a Purvaphalguni ismérvei, elhelyezkedése az ekliptikán, megfeleltetése bolygókombinációnak. A Purvaphalguni Hold ismertetése. A Purvaphalguni Holdú szülött erősségei, gyengeségei, előző életből hozott lenyomatai, viszonya az anyjával. Példahoroszkópok (Madonna, Elon Musk). Gyakorló kérdéssor. A videó időtartama: 20 perc.

44. lecke – 12. naksatra: UTTARAPHALGUNI

A 12. sorszámú naksatra, az Uttaraphalguni ismérvei, elhelyezkedése az ekliptikán, megfeleltetése bolygókombinációnak. Az Uttaraphalguni Hold ismertetése. Az Uttaraphalguni Holdú szülött erősségei, gyengeségei, előző életből hozott lenyomatai, viszonya az anyjával. Példahoroszkópok (J.K.Rowling, Jack Nicholson). Gyakorló kérdéssor. A videó időtartama: 19 perc.

45. lecke – 13. naksatra: HASTA

A 13. sorszámú naksatra, a Hasta ismérvei, elhelyezkedése az ekliptikán, megfeleltetése bolygókombinációnak. A Hasta Hold ismertetése. A Hasta Holdú szülött erősségei, gyengeségei, előző életből hozott lenyomatai, viszonya az anyjával. Példahoroszkópok (Nikola Tesla, Alec Baldwin). Gyakorló kérdéssor. A videó időtartama: 20 perc.

46. lecke – 14. naksatra: CHITRA

A 14. sorszámú naksatra, a Chitra ismérvei, elhelyezkedése az ekliptikán, megfeleltetése bolygókombinációnak. A Chitra Hold ismertetése. A Chitra Holdú szülött erősségei, gyengeségei, előző életből hozott lenyomatai, viszonya az anyjával. Példahoroszkópok (Sylvester Stallone, Josephine Baker). Gyakorló kérdéssor. A videó időtartama: 27 perc.

47. lecke – 15. naksatra: SZVATI

A 15. sorszámú naksatra, a Szvati ismérvei, elhelyezkedése az ekliptikán, megfeleltetése bolygókombinációnak. A Szvati Hold ismertetése. A Szvati Holdú szülött erősségei, gyengeségei, előző életből hozott lenyomatai, viszonya az anyjával. Példahoroszkópok (Charles Chaplin, Jack Ma). Gyakorló kérdéssor. A videó időtartama: 19 perc.

48. lecke – 16. naksatra: VISHAKA

A 16. sorszámú naksatra, a Vishaka ismérvei, elhelyezkedése az ekliptikán, megfeleltetése bolygókombinációnak. A Vishaka Hold ismertetése. A Vishaka Holdú szülött erősségei, gyengeségei, előző életből hozott lenyomatai, viszonya az anyjával. Példahoroszkópok (Beyoncé, Scarlett Johansson). Gyakorló kérdéssor. A videó időtartama: 31 perc.

49. lecke – 17. naksatra: ANURADHA

A 17. sorszámú naksatra, az Anuradha ismérvei, elhelyezkedése az ekliptikán, megfeleltetése bolygókombinációnak. Az Anuradha Hold ismertetése. Az Anuradha Holdú szülött erősségei, gyengeségei, előző életből hozott lenyomatai, viszonya az anyjával. Példahoroszkópok (Michael Jordan, Warren Buffet). Gyakorló kérdéssor. A videó időtartama: 22 perc.

50. lecke – 18. naksatra: DZSJÉSTHA

A 18. sorszámú naksatra, a Dzsjéstha ismérvei, elhelyezkedése az ekliptikán, megfeleltetése bolygókombinációnak. A Dzsjéstha Hold ismertetése. A Dzsjéstha Holdú szülött erősségei, gyengeségei, előző életből hozott lenyomatai, viszonya az anyjával. Példahoroszkópok (Nicole Kidman, Donald Trump, Ted Bundy). Gyakorló kérdéssor. A videó időtartama: 22 perc.

51. lecke – 19. naksatra: MÚLA

A 19. sorszámú naksatra, a Múla ismérvei, elhelyezkedése az ekliptikán, megfeleltetése bolygókombinációnak. A Múla Hold ismertetése. A Múla Holdú szülött erősségei, gyengeségei, előző életből hozott lenyomatai, viszonya az anyjával. Példahoroszkópok (Anthony Hopkins, Arnold Schwarzenegger). Gyakorló kérdéssor. A videó időtartama: 25 perc.

52. lecke – 20. naksatra: PURVASADHA

A 20. sorszámú naksatra, a Purvasadha ismérvei, elhelyezkedése az ekliptikán, megfeleltetése bolygókombinációnak. A Purvasadha Hold ismertetése. A Purvasadha Holdú szülött erősségei, gyengeségei, előző életből hozott lenyomatai, viszonya az anyjával. Példahoroszkóp (Johnny Depp) bemutatása. Gyakorló kérdéssor. A videó időtartama: 19 perc.

53. lecke – 21. naksatra: UTTARASADHA

A 21. sorszámú naksatra, az Uttarasadha ismérvei, elhelyezkedése az ekliptikán, megfeleltetése bolygókombinációnak. Az Uttarasadha Hold ismertetése. Az Uttarasadha Holdú szülött erősségei, gyengeségei, előző életből hozott lenyomatai, viszonya az anyjával. Példahoroszkópok (Brad Pitt, George Clooney). Gyakorló kérdéssor. A videó időtartama: 25 perc.

54. lecke – 22. naksatra: SRAVANA

A 22. sorszámú naksatra, a Sravana ismérvei, elhelyezkedése az ekliptikán, megfeleltetése bolygókombinációnak. A Sravana Hold ismertetése. A Sravana Holdú szülött erősségei, gyengeségei, előző életből hozott lenyomatai, viszonya az anyjával. Példahoroszkópok (Britney Spears, Ferenc pápa). Gyakorló kérdéssor. A videó időtartama: 20 perc.

55. lecke – 23. naksatra: DHANISTHA

A 23. sorszámú naksatra, a Dhanistha ismérvei, elhelyezkedése az ekliptikán, megfeleltetése bolygókombinációnak. A Dhanistha Hold ismertetése. A Dhanistha Holdú szülött erősségei, gyengeségei, előző életből hozott lenyomatai, viszonya az anyjával. Példahoroszkópok (Marilyn Monroe, Woody Allen). Gyakorló kérdéssor. A videó időtartama: 25 perc.

56. lecke – 24. naksatra: SZATABISHA

A 24. sorszámú naksatra, a Szatabisha ismérvei, elhelyezkedése az ekliptikán, megfeleltetése bolygókombinációnak. A Szatabisha Hold ismertetése. A Szatabisha Holdú szülött erősségei, gyengeségei, előző életből hozott lenyomatai, viszonya az anyjával. Példahoroszkópok (Robin Williams, Elvis Presley). Gyakorló kérdéssor. A videó időtartama: 20 perc.

57. lecke – 25. naksatra: PURVABHADRAPADA

A 25. sorszámú naksatra, a Purvabhadrapada (röviden Purvabhadra) ismérvei, elhelyezkedése az ekliptikán, megfeleltetése bolygókombinációnak. A Purvabhadra Hold ismertetése. A Purvabhadra Holdú szülött erősségei, gyengeségei, előző életből hozott lenyomatai, viszonya az anyjával. Példahoroszkóp (Martin Luther King). Gyakorló kérdéssor. A videó időtartama: 26 perc.

58. lecke – 26. naksatra: UTTARABHADRAPADA

A 26. sorszámú naksatra, az Uttarabhadra pada ismérvei, elhelyezkedése az ekliptikán, megfeleltetése bolygókombinációnak. Az Uttarabhadra Hold ismertetése. Az Uttarasadha Holdú szülött erősségei, gyengeségei, előző életből hozott lenyomatai, viszonya az anyjával. Példahoroszkópok (Antonio Banderas, Mészáros Lőrinc). Gyakorló kérdéssor. A videó időtartama: 18 perc.

59. lecke – 27. naksatra: REVATI

A 27. sorszámú naksatra, a Revati ismérvei, elhelyezkedése az ekliptikán, megfeleltetése bolygókombinációnak. A Revati Hold ismertetése. A Revati Holdú szülött erősségei, gyengeségei, előző életből hozott lenyomatai, viszonya az anyjával. Példahoroszkóp (Angelina Jolie). Gyakorló kérdéssor. A videó időtartama: 18 perc.

60. lecke – 28. rejtett naksatra: ABHIJIT

A rejtett 28. sorszámú naksatra, az Abhijit ismérvei, elhelyezkedése az ekliptikán, megfeleltetése bolygókombinációnak, az Abhijit naksatra különlegességei. Az Abhijit szülött jellemzői, előző életből hozott lenyomatai. Példahoroszkóp (Barack Obama). Gyakorló kérdéssor. A videó időtartama: 20 perc.

 

NAKSATRA VIDEÓKBÓL KEDVEZMÉNYES TERMÉKCSOMAGOK:

Első naksatraciklus csomag  9 videó (33.-41. lecke)

Második naksatraciklus csomag  9 videó (42.-50. lecke)

Harmadik naksatraciklus csomag 10 videó (51.-60. lecke)

Összes naksatra lecke csomag 28 videó (33.-60. lecke)

 

Védikus segédeszközök – Bevezető ingyenes videó

Ingyenes bevezető videó a védikus asztrológia segédeszközeiről. A tranzitok, vimsóttari, csara kárakák, pada térkép, vargák és a jógák fogalmának rövid bemutatása. 15 perc

 

61. Védikus segédeszközök 1. – Tranzitok I.

A tranzitok fogalma, a bolygók keringési idejének jelentősége, revolúció fogalma és használata, a tranzitbolygók hatása aspektusaik révén. Gyakorló kérdéssor. A videó időtartama: 33 perc

 

62. Védikus segédeszközök 2. – Tranzitok II.

Tranzit bolygók impulzusai: jegyváltás, naksatraváltás, irányváltás fogalma, bemutatása példákon keresztül. Gandanta. Gyakorló kérdéssor. A videólecke időtartama: 34 perc

 

63. Védikus segédeszközök 3. – Tranzitok III.

Tranzitok hatásmechanizmusa más tranzit vagy születési bolygókkal való kölcsönhatások révén, eltérések a nyugati asztrológiai fényszöghatásoktól. Triggerhatás. Közelítő aspektus/fényszög. Bemutatás példákon keresztül. Tranzitképernyők használata a Kala asztrológiai programban. Gyakorló kérdéssor. A videólecke időtartama: 30 perc

 

64. Védikus segédeszközök 4. – Vimsóttari I.

A vimsóttari dasa fogalma, fő- és alkorszakrendszerei. Fraktálhasonlat. Az első mahadasa urának fontossága és elemzése. A fő és alkorszakok megítélése. Gyakorló kérdéssor. A videólecke időtartama: 31 perc

 

65. Védikus segédeszközök 5. – Vimsóttari II.

A mahadasa urának vizsgálati szempontjai a rásiban, ennek kihatása a mahadasa kimenetelére. A Nap, a Hold és a Merkúr főkorszak jellegzetességei. Gyakorló kérdéssor. A videólecke időtartama 29 perc

 

66. Védikus segédeszközök 6. – Vimsóttari III.

A Mars, a Jupiter, a Vénusz, a Szaturnusz, a Rahu és a Kétu mahadasa jellemzői és kilátásai a mahadasa urának rási helyzete alapján. Gyakorló kérdéssor. A videólecke időtartama: 31 perc

 

67. Védikus segédeszközök 7. – Csara kárakák

A Csara kárakák fogalma. A 8 Csara káraka használata a védikus horoszkópelemzésben. Példa elemzése. Gyakorló kérdéssor. A videólecke időtartama: 32 perc

 

68. Védikus segédeszközök 8. – Pada térkép, jógák

A pada térkép fogalma, használata a védikus horoszkópelemzésben. A 12 pada csomosódása. A jógák fogalma. Néhány jóga ismertetése. Gyakorló kérdéssor. A videólecke időtartama: 29 perc

 

69. Védikus segédeszközök 9. – Vargák I.

A vargák fogalma. A 24 varga csoportjai. Tudatsíkok a vargák ciklusaiban. A sódasavarga fogalma, egyes vargáinak jelentéstartalma. A hóra számítási módja és értelmezése. Gyakorló kérdéssor. A videólecke időtartama 34 perc

 

70. Védikus segédeszközök 10. – Vargák II.

Az egyes vargák jelentéstartalma D3-tól D60-ig. Különleges elemzési szempontok az egyes vargákban. Gyakorló kérdéssor. A videólecke időtartama 35 perc

 

71. Védikus segédeszközök 11. – Vargák III.

A vargák, a sódasavarga előhívása a Kala programban. A varga alképletek általános elemzési szempontjai. Vargésa, varga és bhava vargottama, karya jegy és kariésa, Marana káraka fogalma. Navamsa elemzési példa. Gyakorló kérdéssor. A videólecke időtartama: 41 perc