Ahogy az idő halad, a hónap közepe felé egyre inkább elmélyülünk a Nyilas Szaturnusz energiáiban. A Szaturnusz mindig nagyon következetesen dolgozik a témáin: a Nyilasban gondolkodásunkat és véleményalkotásunkat, illetve ideológiai viszonyulásainkat cizellálja.

Ez a több mint 2 éves időszak elsősorban a Nyilas aszcendenseknek és Holdaknak hoz elhúzódó feladatokat, nehézségeket, de kimozdítja állóvizükből a sokszor talán túl stabil Bikákat, és érzékenyíti a Rákokat is. A többiek sem fognak kimaradni az átalakulásból, de e tekintetben egy fokkal kisebb lesz a terhelésük.

A Nyilas Szaturnusz gandanta periódusán nagyjából túl vagyunk, ez megnyugvást ígérne, de a 2 hetes,  Kala Sarpához kapcsolódó periódusok mindig több bizonytalanságot és kiszámíthatatlanságot hoznak. Így a november 10-én kezdődő is, amellyel ismét hullámzóbb, megosztottabb 2 hét következik november 25-ig mind itthon, mind a nagyvilágban.

Ugyanakkor sokunk napjait bearanyozza november 2-26. között a Mérleg Vénusz, amely saját jegyében a kapcsolatiságot, a külvilággal való együttműködés harmóniáját segíti. A Mérleg Vénusz elsősorban a Mérleg szülötteknek kedvező, de az összes kardinális jegy (Bak, Kos, Rák) részesül jótékony energiáiból – rajtuk keresztül pedig valamennyien.

November 13-án Vénusz-Jupiter együttállás van a Mérlegben. Bár a két jóindulatú planéta nem kedveli egymást, és túlzásokra hajlamosítanak bennünket, a saját jegyes Vénusz segít mindkettőjüknek és nekünk is jobb önelfogadást, külső-belső harmóniát kialakítani.

A férfi horoszkópokban a Vénusz jeleníti meg a partnert, a női horoszkópokban a Jupiter. A kapcsolatok jegyében a Vénusz-Jupiter találkozója hozhat új partnert az életünkbe, érdemes nyitott szemmel járni.

Szeretettel
Vishakati

 

Write A Comment