Június 14-19. között magasfeszültség várható az Ikrekben találkozó bolygóhatások miatt. Nézzük meg, miből adódnak ezek, és mit jelentenek  személyes és tágabb világunkban.

Az Ikrek jegy a mindennemű kapcsolatfelvétel és információközlés jegye, beleértve a kommunikáció, informatika, média, közlekedés, szállítás, utazás területeit. Az Ikrekhez tartozik a testvérek témaköre és az alkalmazkodási képességünk is. Földrajzi értelemben ide, az Ikrek jelleghez soroljuk az Egyesült Államokat, valamint a nagy létszámú, sűrűn lakott nagyvárosi kultúrákat.

Június 14-én ebben a jegyben találkozik a mindent felnagyító Rahu, és a dolgokat indulatossá, tüzessé lobbantó Mars. Kettejük együttállása minden Ikrek témában felfokozottságot, idegességet, túlfűtöttséget jelent. Közlekedési balesetveszély, verbális és fizikai erőszak fenyegetése, veszekedés, agresszió valószínűsíthető. Különösen erős a kitettség az Egyesült Államok vonatkozásában, és nagyvárosi, zsúfolt környezetekben.

Június 16-án emelkedik a tenzió, mert az Ikrekbe belép a Nap, és a Mars-Rahu kettőséhez csatlakozik a Merkúr is. A június 16-19. között, a Mars-Rahu-Merkúr között kialakuló hármas együttállás a baleset- és terrorveszély napjai. Fennakadások valószínűsíthetők a közlekedésben, különös tekintettel a légi forgalomra. Zavarok jelentkezhetnek a számítógép használatban, váratlan meghibásodások, internethibák, leállások formájában. Utazással, informatikával, közlekedéssel kapcsolatos előkészületeinket tervezzük több elővigyázattal, rátartással.  Ideje biztonsági mentést végezni számítógépünkön.

Június 17-én tetőzik a feszültség, amikor a Hold belép a Nyilasba. Délelőtt Telihold  van az Ikrek (Mrigasira) Nap és a Nyilas (Múla) Hold szembenállásából. Egy különösen komor, rosszindulatú nap. Ez a Telihold az amúgy is terhelt Ikrek-Nyilas tengelyen alakul ki, mindkét oldalon 4-4 planétával. Ezért mind a Nyilas oldali ideológiai szélsőségek, mind az Ikrek oldali balesetveszélyes, robbanékony helyzet a végsőkig kifeszül.  A Nyilasban még június 19-ig maradó Hold további 2 nappal kitolja a nehéz hangulatú, zaklatott érzelmű időszakot.

Ezek a napok különösen nehezek lehetnek a Nyilas és Ikrek jegyűeknek, valamint a Skorpió és Kos érdekeltségűeknek. Mindenkire érvényes, de rájuk kiemelten, hogy ezekben a napokban viseljük el a hangulati ingadozásokat, nyugtalanságot, legyünk türelmesek magunkkal és környezetünkkel, mert mindent felnagyítva, aggasztónak és szorongatónak érzékelhetünk. Térjünk ki a vitára indító provokációk elől, és mi is fogjuk vissza véleményünket politikai, ideológiai kérdésekben. Most minden szikra nagy tüzet indíthat el.

Lehetőleg ne ezekben a napokban induljunk útnak, de ha mégis, duplán ellenőrizzünk mindent, és készüljünk fel egy akadályoztatott utazásra tartalékokkal, biztonsági rátartással.

És végül ne ezekben a napokban hozzunk nagy döntéseket, mert most nem láthatjuk át a valós következményeket. Elhatározásainkkal, nagy lépéseinkkel legalább a június 20-át, a nagy feszültség levonulását, vagy 23-át, a Mars jegyváltását várjuk ki.

Addig is a türelem, nyugalom, segítő egymásra figyelés lehet a feszültség ellenszere. Legyünk biztosak benne, hogy ez a hullám is levonul.

Namasté
Vishakati

 

Write A Comment