A védikus égen 2017.szeptember 12. és 2018. október 11. között a Mérlegben lesz a Jupiter, a tapasztalás, bővülés, gyarapodás bolygója.

Az alábbiakban röviden összefoglaljuk, mire számíthatnak a Mérleg Jupiter évében az egyes jegyek, azok tehát, akiknek az adott jegyben van az aszcendensük és/vagy a Holdjuk. (Itt lehet a védikus aszcendenst és a Holdat is megtudni.)

Mivel most a Mérlegek a főszereplők, kezdjük velük.

Mérlegek  számára egy kis karmakör, egy új 12 éves ciklus indul. Fontos lesz önfejlesztésük saját személyiségük és a másokkal való együttműködés szempontjából is. Nagyobb vállalkozó kedv, kreativitás , több munka a mindennapokban. Nők számára érkezhet partner. Ebben a 13 hónapban a Mérlegek ügyeljenek a súlyukra, mert most könnyebben felszaladhat pár kiló.

Skorpiók  a lelkükkel lesznek elfoglalva: befelé fordulásra, meditatív tevékenységre, lelki utazásra számíthatnak. Sok álmodás kísérheti ezt az időszakot. Jöhetnek váratlan kiadások, és gyakrabban fognak elkallódni tárgyaik.

Nyilasok  baráti körük bővülését, új közösségek megjelenését várhatják a Mérleg Jupiter időszakában.  Fontosabb lesz számukra jövőjük alakulása, dolgoznak a szabadságukon. Szociálisan érzékeny periódus. Ők október 26-tól ismét a Nyilas Szaturnusz strukturáló hatása alatt lesznek.

Bakok céljaik, ambíciójuk megvalósulását kaphatják, lehetnek azok akár titkos vágyak is. Hivatali előléptetés, szakmai sikerek éve, most érik be munkájuk gyümölcse. Mindeközben dolgozik rajtuk a Bak Kétu, tisztulást, megértéseket hozva.

Vízöntők számára nagy utazásokat és szellemi kalandokat ígér ez az év. Érkezhet életükbe új tanító, belevághatnak új tanulmányokba. Apával, apaképpel kapcsolatos megértések.

A Halaknál ez a 13 hónap a lezárást és egy új kezdés lehetőségét hordozza, újjászületést egy magasabb szinten. Feljöhetnek misztikus képességek. Tisztul a párkapcsolati minta.

Kosok életében lehetőség kapcsolódni új emberekhez, projektekhez. Nyitottság, külvilág, szereplés. Jobban megtapasztalhatják a másik ember látószögét. A társ szerepe fontosabbá válik, esküvő is jöhet ebben az évben. Nők részére új partner lehetősége.

Bikák  esetében hozhat új feladatot, perspektívát, de azt is, hogy nagyon fókuszálnak a testükre. Gyengeségükre mutat rá, arra, hogy miben kell fejleszteni magukat.

Az Ikrek  életében a gyerek témája lesz erős: érkezhet új gyerek, fontosabb lesz a gyermekkel való foglalkozás, esetleg a bennük levő gyerekhez való visszatalálás. Életenergia, kreativitás, örömszerzés, saját tűz felélesztése, csupa szívbéli dolog.

Rákok vonatkozásában gyökereik, a család, családalapítás, az anya témája válik kiemeltté. A szülők és a velük való kapcsolat fontosabb lesz, többet kell velük foglalkozni. Átalakítás, bővülés lehetősége az otthonban. Amúgy a Rák Rahu erősen mozgásban tartja őket energetikailag.

Az Oroszlánok  életében új információáramlás indul el. Erős igény ébred, hogy mozgásba lendüljenek, sportoljanak, de több nyüzsgés, futkározás lesz a mindennapokban is. Testvérrel intenzívebb kapcsolat. Jöhet írás, tanítói véna.

S végül a Szűzeket  pozitív / negatív értékeikkel szembesíti, és beindít náluk tanulást. Az amúgy is tevékeny jegy szülöttei életében a munka, hivatás területén előrelépés várható.

A Mérleg Jupiter hatása természetesen millió más hatással kombinálódik, de a fenti tendenciák egyértelműen felismerhetőek lesznek jövő október közepéig.

Namasté
Vishakati

 

 

Write A Comment