Védikus asztrológia tanulás

Aktuális hír:

2021 januárjában a covid járvány miatt sajnos nem indítok személyes részvétellel tanfolyamot. A korlátozások, a kötelező távolságtartás miatt félő, hogy a tanfolyam meghiúsulna, vagy veszélyeztetné az egészségünket.

A járvány elmúltával, szeptemberben tervezek 9 hónapon át, havi 1 szombaton történő, kezdő védikus tanfolyamot, amelyen majd személyesen lehet részt venni. Ezt a szeptemberi tanfolyamot legkorábban 2021 májusában fogom meghirdetni, erre egyelőre nem lehet jelentkezni.

A covid járványnak van azonban egy olyan előnye, hogy aki csak tudja, az internetre tereli át tevékenységét. Örömmel jelentem, hogy én is elkezdtem felvenni a védikus tanfolyam tananyagát videóra. A védikus asztrológiai alapjairól összeállított első modult 2021. elején szeretném elérhetővé, megvásárolhatóvá tenni a honlapomon.

Remélem, hogy ez a lehetőség többeket kárpótol majd az elmaradt tanfolyamért, és sokakban felkelti az asztrológia megismerése iránti vágyat, mert a közeljövőben otthonról, utazás és kötöttségek nélkül, kényelmesen lehet követni az anyagot, folyamatossá lehet tenni a tanulást.

A részletekkel jelentkezem januárban hírlevélben, itt, a www.vishakati.hu honlapon, és a Vishakati facebook profilon. Kérlek benneteket, várjátok meg az értesítést, előjegyzéssel most és addig nem tudok foglalkozni.

Általános információk a személyes részvétel mellett indított tanfolyamról (várhatóan 2021. szeptember): 

Évente egyszer indítok kiscsoportos kezdő védikus asztrológia csoportot személyes részvétellel. Itt a tanulás havonta egy szombati napon, 9 hónapon át folyik. Tapasztalatom szerint a tanfolyamon aktívan résztvevő, rendszeresen gyakorló hallgatók a 9. képzési napra – azaz a tanfolyam végére – átlátják a védikus horoszkóp összefüggéseit, és alapszinten értik, tudják a horoszkópelemzést. A tanfolyamot követően gyakorló alkalmakat biztosítok. 

A foglalkozás 10 órától 17:15-ig tart: 4*90 perc előadás szünetekkel. Ezért még a távoli, vidéki lakóhelyről is egy napos programként megoldható.

A workshop tematikája az alábbi:

  1. A védikus horoszkóp ábrája. Különbségek a védikus és a nyugati asztrológia között. Bolygók, holdcsomópontok jelentése, értelmezése, szimbólumrendszere, aspektusai. Bolygóbarátságok. A bolygók szakrális szekvenciája. 
  2. Horoszkópházak, azaz az élet 12 területe. Az aszcendensek fajtái, összefüggései. 
  3. Állatövi jegyek, 12 árnyalat a horoszkópban. Bevezetés a naksatra-tanba.
  4. Ismerkedés a naksatrákkal, finomhangolás a horoszkópban.
  5. Védikus egészségügyi asztrológia: betegségek, hajlamok, érzékenységek a védikus horoszkópban. 
  6. Muhurta, a védikus időzítés tudománya: egy tevékenység megkezdéséhez, alapításhoz, beavatkozáshoz stb. kedvező időpont keresése. 
  7. A védikus horoszkópelemzés segédeszközei: kárakák, vargák, padák, karmikus kapcsolatok a családtagokkal (kivel milyen előző  életbeli kapcsolódás mutatható ki), vimsóttari periódusok, horoszkópelemzés.
  8. Rahu-Kétu párok a naksatrákban, azaz a holdcsomópontok jelezte karmikus utak az egyéni  horoszkópban naksatra szinten
  9. Szinasztria, azaz horoszkópok összevetése, kapcsolati asztrológia.

A tanfolyami hirdetményt a kezdést megelőzően lehet olvasni a vishakati.hu honlap hírlevelén, ide érdemes feliratkozni, ha valaki érdeklődik a lehetőség iránt. Információkat  továbbá a vishakati.gyurko@gmail.com emailen lehet kérni a védikus asztrológiai tanulási lehetőségekről.

Fontos, hogy az jelentkezzen, aki valóban érez elköteleződést a védikus asztrológia és tanulása iránt, esetleg a vaszati hatékonyabb alkalmazása miatt.

Örülnék, ha minél több érdeklődőt indíthatnék és kísérhetnék el azon az önismereti úton,  amely számomra a kimeríthetetlen élmények és felfedezések világát jelenti.

Namasté

Vishakati Gyurkó Katalin