Kedves tanulni vágyó olvasóm!

Ha van kedved megismerkedni a védikus asztrológia különleges világával, szeretettel várlak a 2018 januárjától 6 hónapon keresztül – havi 1 alkalommal, szombati napokon – tartandó tanfolyamra. A tanfolyamot végighallgatók átfogó képet kapnak a védikus asztrológia alapjairól, szemléletéről, és alapkészséget szereznek a védikus horoszkóp elemzéséből.

A tanítási napok és a tervezett tematika:

január 20. –   A védikus horoszkóp képe. Különbségek a védikus és a nyugati asztrológia között. Bolygók, holdcsomópontok jelentése, értelmezése, szimbólumrendszere, aspektusai. Bolygóbarátságok.

február 17. –  Horoszkópházak, azaz az élet 12 területe. Az aszcendensek fajtái, összefüggései.

március 17. –  Állatövi jegyek, 12 árnyalat a horoszkópban. A védikus asztrológia segédeszközei: vimsottari, padák, vargák, kárakák.

április 21. – Ismerkedés a naksatrákkal, finomhangolás a horoszkópban

május 19. – Védikus egészségügyi asztrológia: betegségek, hajlamok, érzékenységek a védikus horoszkópban

június 16. –  Muhurta, a védikus időzítés tudománya: egy tevékenység megkezdéséhez, alapításhoz, beavatkozáshoz stb. kedvező időpont keresése.

A tanfolyam a megadott szombati napokon 10-től 17 óráig tart, 4×90 perc előadás szünetekkel. Helyszíne: Budapest VI. Bajcsy-Zsilinszky út 43., közel a Nyugati térhez illetve az Arany János úti metrómegállóhoz.

Érdeklődés és jelentkezés: a vishakati.gyurko@gmail.com címen névvel, telefonszámmal, email címmel és a minél pontosabb születési adatokkal (dátum+hely). A férőhelyek korlátozott volta miatt a jelentkezések elfogadása azok időbeli sorrendje szerint történik. Előnyben részesül a teljes tanfolyamra (mind a 6 alkalomra) történő jelentkezés, de a fennmaradó helyekre egyes napokra is lehet jelentkezni.

A tanfolyami díj – alkalmanként 12.000 Ft, a 6 alkalom egyben fizetve 60.000 Ft – ÁFA-mentes összeg, amelyről számla készül. Fizetési mód: átutalással a jelentkezés során megadott bankszámlaszámra, vagy készpénzben a tanfolyam helyszínén.
A 6 alkalom díját egyben tartalmazó 60.000 Ft átutalással fizetendő a tanfolyam megkezdése előtt.

Várom jelentkezéseteket, namasté
Vishakati Gyurkó Katalin

Author

Szólj hozzá!