Horoszkópelemzés

Asztrológusként az egyéni horoszkóp elemzésével, személyes tanácsadás során tudok leginkább segíteni. Ez egy 60 perces beszélgetés, amelyben – bár én beszélek többet – a kérdező minden megnyilvánulása fontos szerepet kap.

A konzultáció minden esetben pontosított személyes horoszkóp alapján történik. Ezért a konzultációra történő jelentkezéssel egy időben a minél pontosabb születési idő (év, hónap, nap + óra, perc is) valamint a születés helye megadása szükséges emailben. A megadott születési adatok alapján elkészített horoszkóp pontosságát minden esetben ellenőrzöm, szükség esetén a pontosításhoz életeseményeket kérek. A pontosítás része a horoszkópkészítésnek, -elemzésnek.

A személyes horoszkóp elemzésének leggyakoribb témái

  • A személyiség hozott képességei és korlátai, kedvező és tanulandó oldalai, karmikus feladat,  a fejlődés lehetséges irányai és megoldásai a sorsban.
  • Blokkok, problémák elemzése meghatározott életterületeken: párkapcsolat, családdal és egészséggel kapcsolatos témák, munka, karrier, anyagi helyzet.
  • Éves előrejelzés (varsaphala):a születésnaptól a következő születésnapig tartó év tendenciái, kulcskérdései.
  • Kapcsolati együttműködés vizsgálata (szinasztria) bármely két ember horoszkópjának összevetésével. A kapcsolat minőségének, erősségének, jellegének és kimenetelének az elemzése, közös feladatok meghatározása.
  • Tervezett fontos életesemény kedvező időpontjának meghatározása (muhurta).
  • Mivel a személyes horoszkóp tartalmazza összes családi relációnkat, barátainkhoz, közösségeinkhez, szerelmünkhöz való viszonyulásunkat, minden ilyen kapcsolat megvizsgálható az érintett konkrét személy adatai (születési adatok, horoszkóp) nélkül. A tanácsadás során 3. személy vonatkozásában így járok el.

A beszélgetésről érdemes hangfelvételt készíteni. Egyrészt nagyon sok információ hangzik el, másrészt a későbbi vagy többszöri visszahallgatás új felismeréseket hozhat. Írásos elemzést nem készítek. A konzultáció négyszemközt javasolt.

Gyakori kérdés, hogy milyen időközönként érdemes asztrológushoz menni. Tapasztalataim szerint a többség évente jön, vagy akkor, ha valaki fontos fordulat előtt/után van, és tanácsra van szüksége.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy

  • személyes, telefonon vagy bármilyen írásos csatornán történő megkeresésedkor – akár egyetlen konkrét kérdésed megfelelő megválaszolásához – a teljes képletedet meg kell megvizsgálnom, abba bele kell mélyednem részletekbe menően. Ezért az ilyen jellegű kérdésekkel („csak azt az egyet nézd meg légyszi”) nem tudok érdemben foglalkozni.
  • Amennyiben születési órád nem ismert, a horoszkópelemzés nem vagy csak részben végezhető el, ezért azt kizárólag egyéni mérlegelés alapján vállalom el, ahogy a 24 órán belüli születési idő pontosítását is.

A személyes tanácsadás időtartama  60 perc/alkalom

díja:   magyar nyelven,  első alkalommal 12.000 Ft,  visszatérő vendégnek 10.000 Ft.
Angol nyelven  15.000 Ft
módja: személyesen.

Skypon történő elemzést abban az esetben javaslok, ha már volt személyes találkozó.

A személyes tanácsadás helye és időpontja

Hétfőnként Budán, a XII.  kerületben tudok időpontot adni személyes tanácsadásra 9-18 óra között, a pesti oldalon pedig szerdán és péntek a XIII. Radnóti u. 2. irodaházban. Amennyiben a megbeszélt időpontban mégsem tudsz eljönni a találkozóra, kérlek, legalább 48 órával korábban jelezd ezt telefonon vagy emailben, hogy át tudjam szervezni a napot.

Konzultációra jelentkezés:

telefonon: 06 30 202 9888 (ez a gyorsabb időpontegyeztetési lehetőség)

emailen: vishakati.gyurko@gmail.com

vagy itt a honlapon.

 

Budapest, 2017. augusztus