Horoszkópelemzés

Asztrológusként az egyéni horoszkóp elemzésével, személyes tanácsadás során tudok leginkább segíteni. Ez egy 60 perces beszélgetés, amelyben – bár én beszélek többet – a kérdező minden megnyilvánulása fontos szerepet kap.

A konzultáció minden esetben pontosított személyes horoszkóp alapján történik. Ezért konzultációra akkor érdemes jelentkezni, ha a születési idő minél pontosabban ismert (év, hónap, nap + óra, perc is), de ezt a konzultáció elején mindig ellenőrzöm.Szükség esetén a pontosításhoz életeseményeket kérek. A pontosítás része a horoszkópkészítésnek, -elemzésnek.

A személyes horoszkóp elemzésének leggyakoribb témái

 • A személyiség hozott képességei és korlátai, kedvező és tanulandó oldalai, karmikus feladat,  a fejlődés lehetséges irányai és megoldásai a sorsban.
 • Blokkok, problémák elemzése meghatározott életterületeken: párkapcsolat, családdal és egészséggel kapcsolatos témák, munka, karrier, anyagi helyzet.
 • Éves előrejelzés (varsaphala):a születésnaptól a következő születésnapig tartó év tendenciái, kulcskérdései.
 • Kapcsolati együttműködés vizsgálata (szinasztria) bármely két ember horoszkópjának összevetésével. A kapcsolat minőségének, erősségének, jellegének és kimenetelének az elemzése, közös feladatok meghatározása.
 • Tervezett fontos életesemény kedvező időpontjának meghatározása (muhurta).
 • Mivel a személyes horoszkóp tartalmazza összes családi relációnkat, barátainkhoz, közösségeinkhez, szerelmünkhöz való viszonyulásunkat, minden ilyen kapcsolat megvizsgálható az érintett konkrét személy adatai (születési adatok, horoszkóp) nélkül. A tanácsadás során 3. személy vonatkozásában így járok el.

A beszélgetésről érdemes hangfelvételt készíteni. Egyrészt nagyon sok információ hangzik el, másrészt a későbbi vagy többszöri visszahallgatás új felismeréseket hozhat. Írásos elemzést nem készítek. A konzultáció négyszemközt javasolt.

Gyakori kérdés, hogy milyen időközönként érdemes asztrológushoz menni. Azt tanácsolom, hogy ne egy rendszeres terápiaként – például hetente vagy havonta – kérjük az asztrológus segítségét, hanem azokban az esetekben, amikor összegyűlik egy adag kérdés, vagy egy olyan döntési helyzetbe kerülünk, amelyet érdemes más nézőpontból is megtekinteni. Tapasztalataim szerint a többség hozzávetőleg félévente-évente jön, vagy fontos életfordulat esetén.

Kérem figyelembe venni, hogy

 • személyes, telefonon vagy bármilyen írásos csatornán történő megkereséskor – akár egyetlen konkrét kérdés megfelelő megválaszolásához – a teljes képletet meg kell megvizsgálnom, abba bele kell mélyednem részletekbe menően. Ezért az ilyen jellegű kérdésekkel („csak azt az egyet nézd meg légyszi”) nem tudok érdemben foglalkozni.
 • Amennyiben a születési óra, perc nem ismert, a horoszkópelemzés nem vagy csak részben végezhető el, ezért azt kizárólag egyéni mérlegelés alapján vállalom el, ahogy a 24 órán belüli születési idő pontosítását is.

A személyes tanácsadás időtartama  60 perc/alkalom

módja: elsősorban személyesen.

Online is vállalok tanácsadást azok számára, akik már voltak nálam online vagy személyes konzultáción. A Skype-on (Skype név live:gyurkok) vagy Messengeren (Vishakati Gyurkó profilról) vagyok elérhető. Időpontegyeztetés és a kiválasztott online mód után kérem a bejelentkezést/ismerősnek jelölést.

Ellenjavallat személyes tanácsadásra

Az asztrológiai konzultáció az alábbi esetekben nem javasolt, ezért nem is vállalom:

 • pszichiátriai kezelés alatt álló személy esetén
 • pszichiátriai kórképek miatti gyógyszerszedés esetén
 • 18 éves korhatár alatti személy esetén

Amennyiben ez a konzultáció során derül ki, a konzultációt nem folytatjuk.

Fizetési feltételek

A tanácsadás díja 17.000 Ft, amely online konzultáció esetén banki átutalással vagy PayPal-on, előre fizetendő, személyes konzultáció esetén pedig készpénzben a helyszínen. Kérem, hogy az átutalás legkésőbb a konzultációig érkezzen meg a bankba vagy PayPal-on. Banki adatok alább, PayPal-adatokat az időpontegyeztetéskor lehet elkérni.

Számlatulajdonos: Gyurkó Katalin
Számlaszám: 10918001-00000062-65000001

Külföldről utaláshoz:
SWIFT:  BACXHUHB
IBAN: HU06 1091 8001 0000 0062 6500 0001

 • Kérem az átutalás közleményrovatában a konzultáción résztvevő nevét és lakcímét megadni, ezek az adatok a számlakészítéshez szükségesek. Ezek hiányában az átutalást nem tudom elfogadni, mert az nem könyvelhető. Minden átutalásról számla készül, amelyet emailben elküldök, kérés esetén postázok.
 • Külföldről történő átutalásnál a bank 500 Ft kezelési költséget von le, ezért ennyivel többet szükséges átutalni, hogy a konzultációs díj maradéktalanul jóváírásra kerüljön.

A személyes tanácsadás helye 

Helyszín: Budán, XII. Böszörményi út 7. fszt 1.

A zavartalan konzultáció érdekében kérem az alábbiak figyelembe vételét:

– megköszönöm a pontos érkezést (max.5 perccel korábban), mert ha korábbi az érkezés, megzavarhatjuk a megelőző konzultációt. Késés esetén kérek értesítést, de a késés idejét a konzultációs időből kell levonnunk, az nem mehet a következő tanácsadás rovására;

– a fogadó helyiség adottságai nem teszik lehetővé, hogy kísérő (családtag, barát, partner, háziállat) a helyszínen várakozzon.

Lemondási feltételek

Amennyiben valamilyen oknál fogva mégsem tud valaki eljönni a megbeszélt időpontban, kérem, minél korábban szíveskedjen emailben vagy telefonon lemondani azt.

24 órán belül történő lemondás esetén a konzultációs díj összegének 50 százalékát a következő konzultáció árához hozzáadjuk.

Amennyiben valaki kétszer egymás után lemondás nélkül nem jelenik meg, nem áll módomban többet elvállalni.

Konzultációra jelentkezés:

Kizárólag az alábbi emailen vagy a honlapon keresztüli bejelentkezéssel.
Telefonon +36 30 712 8725 csak lemondást vagy módosítási kérést tudunk fogadni, bejelentkezést nem. Ezért kérem, telefonon ne próbálkozzunk időpontkéréssel. 
A születési időt és helyét a konzultáció során kell megadni. Kérem, emailben senki ne küldjön születési adatokat, mert azokat sem figyelembe venni nem tudom, sem kezelni nem kívánom.

Az októberi időpontok sajnos elfogytak. A novemberi időpontok október 17-től érhetők el. Ez előtt nem tudunk novemberi vagy későbbi időpontot/előfoglalást biztosítani.

Konzultáció céljából  az alábbi emailcímen várom a jelentkezéseket: vishakati.bejelentkezes@gmail.com emailen vagy írj nekem

vagy itt a honlapon.