Horoszkópelemzés

Asztrológusként az egyéni horoszkóp elemzésével, személyes tanácsadás során tudok leginkább segíteni. Ez egy 60 perces beszélgetés, amelyben – bár én beszélek többet – a kérdező minden megnyilvánulása fontos szerepet kap.

A konzultáció minden esetben pontosított személyes horoszkóp alapján történik. Ezért konzultációra akkor érdemes jelentkezni, ha a születési idő minél pontosabban ismert (év, hónap, nap + óra, perc is), de ezt a konzultáció elején mindig ellenőrzöm.Szükség esetén a pontosításhoz életeseményeket kérek. A pontosítás része a horoszkópkészítésnek, -elemzésnek.

A személyes horoszkóp elemzésének leggyakoribb témái

  • A személyiség hozott képességei és korlátai, kedvező és tanulandó oldalai, karmikus feladat,  a fejlődés lehetséges irányai és megoldásai a sorsban.
  • Blokkok, problémák elemzése meghatározott életterületeken: párkapcsolat, családdal és egészséggel kapcsolatos témák, munka, karrier, anyagi helyzet.
  • Éves előrejelzés (varsaphala):a születésnaptól a következő születésnapig tartó év tendenciái, kulcskérdései.
  • Kapcsolati együttműködés vizsgálata (szinasztria) bármely két ember horoszkópjának összevetésével. A kapcsolat minőségének, erősségének, jellegének és kimenetelének az elemzése, közös feladatok meghatározása.
  • Tervezett fontos életesemény kedvező időpontjának meghatározása (muhurta).
  • Mivel a személyes horoszkóp tartalmazza összes családi relációnkat, barátainkhoz, közösségeinkhez, szerelmünkhöz való viszonyulásunkat, minden ilyen kapcsolat megvizsgálható az érintett konkrét személy adatai (születési adatok, horoszkóp) nélkül. A tanácsadás során 3. személy vonatkozásában így járok el.

A beszélgetésről érdemes hangfelvételt készíteni. Egyrészt nagyon sok információ hangzik el, másrészt a későbbi vagy többszöri visszahallgatás új felismeréseket hozhat. Írásos elemzést nem készítek. A konzultáció négyszemközt javasolt.

Gyakori kérdés, hogy milyen időközönként érdemes asztrológushoz menni. Azt tanácsolom, hogy ne egy rendszeres terápiaként – például hetente vagy havonta – keressük az asztrológus segítségét, hanem azokban az esetekben, amikor összegyűlik egy adag kérdés, vagy egy olyan döntési helyzetbe kerülünk, amelyet érdemes más nézőpontból is megtekinteni. Tapasztalataim szerint a többség hozzávetőleg félévente-évente jön, vagy fontos életfordulat esetén, amelyet szeretne megbeszélni.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy

  • személyes, telefonon vagy bármilyen írásos csatornán történő megkeresésedkor – akár egyetlen konkrét kérdésed megfelelő megválaszolásához – a teljes képletedet meg kell megvizsgálnom, abba bele kell mélyednem részletekbe menően. Ezért az ilyen jellegű kérdésekkel („csak azt az egyet nézd meg légyszi”) nem tudok érdemben foglalkozni.
  • Amennyiben születési órád nem ismert, a horoszkópelemzés nem vagy csak részben végezhető el, ezért azt kizárólag egyéni mérlegelés alapján vállalom el, ahogy a 24 órán belüli születési idő pontosítását is.

A személyes tanácsadás időtartama  60 perc/alkalom

módja: személyesen.
Normál körülmények között skypon történő elemzést abban az esetben javasoltam, ha már volt személyes találkozó. Tekintettel a vírusos  járványveszélyre, én abban tudok segíteni, hogy az elkövetkező hetekben megváltozott feltételekkel, kizárólag online (skype, messenger, whatsapp) vállalok tanácsadást, és ennek díját 30 %-kal csökkentem. Ezek a feltételek legalább május 1-ig, illetve visszavonásig élnek.

Az asztrológiai konzultáció az alábbi esetekben nem javasolt, ezért nem is vállalom:

  • pszichiátriai kezelés alatt álló személy esetén
  • pszichiátriai kórképek miatti gyógyszerszedés esetén
  • 18 éves korhatár alatti személy esetén

Amennyiben ez a konzultáció során derül ki, a konzultációt nem folytatjuk.

Fizetési feltételek

A tanácsadás díja 2020. március 23-tól 12.000 Ft, amely átutalással, előre fizetendő. Kérem, hogy legkésőbb a konzultációt megelőző napon érkezzen meg  a díj.

Az átutalásnál az alábbiakat kérem figyelembe venni:

Banki adatok:
Unicredit
Számlatulajdonos: Gyurkó Katalin
Számlaszám: 10918001-00000062-65000001

Külföldről utaláshoz:
SWIFT:  BACXHUHB
IBAN: HU06 1091 8001 0000 0062 6500 0001

  • Kérem az átutalás közleményrovatában a konzultáción résztvevő nevét és lakcímét megadni, amely adatok a számlakészítéshez szükségesek. Ezek hiányában az átutalást nem tudom elfogadni.
  • Külföldről történő átutalásnál a bank 500 Ft kezelési költséget von le, ezért ennyivel többet szükséges átutalni, hogy a konzultációs díj maradéktalanul jóváírásra kerüljön.

A személyes tanácsadás helye 

Helyszín: Budán, XII. Böszörményi út 7. fszt 1.

A zavartalan konzultáció érdekében kérem az alábbiak figyelembe vételét:

– megköszönöm a pontos érkezést, mert ha korábbi az érkezés, megzavarhatjuk a megelőző konzultációt. Késés esetén kérek értesítést, de a késés idejét a konzultációs időből kell levonnunk, az nem mehet a következő tanácsadás rovására;

– a fogadó helyiség adottságai nem teszik lehetővé, hogy kísérő (családtag, barát, partner, háziállat) a helyszínen várakozzon.

Lemondási feltételek

Lemondás a foglalás előtt 24 órával történhet anyagi következmények nélkül. Későbbi időpontban történő lemondás esetén a konzultációs díj összegének 50 százalékát a következő konzultáció árához hozzáadjuk.

Amennyiben valaki kétszer egymás után lemondás nélkül nem jelenik meg, nem áll módomban többet elvállalni.

Konzultációra jelentkezés:

Kizárólag az alábbi emailen vagy a honlapon keresztüli bejelentkezéssel.
Telefonon +36 30 712 8725 csak lemondást vagy módosítási kérést tudunk fogadni, bejelentkezést nem. Ezért kérem, telefonon ne próbálkozzunk időpontkéréssel, nem tudunk segíteni. 
A születési időt és helyét a konzultáció során kell megadni. Ha nem ismert a születési idő legalább 1-2 óra pontossággal, nem tudom vállalni az elemzést, mert a pontosítással elmenne az időnk. Kérem, emailben senki ne küldjön születési adatokat, mert azokat sem figyelembe venni nem tudom, sem kezelni nem kívánom.

Konzultáció céljából  az alábbi emailcímen várom a jelentkezéseket: vishakati.bejelentkezes@gmail.com emailen vagy írj nekem

vagy itt a honlapon.