Horoszkópelemzés

Asztrológusként az egyéni horoszkóp elemzésével, személyes tanácsadás során tudok leginkább segíteni. Ez egy 60 perces beszélgetés, amelyben – bár én beszélek többet – a kérdező minden megnyilvánulása fontos szerepet kap.

A konzultáció minden esetben pontosított személyes horoszkóp alapján történik. Ezért konzultációra akkor érdemes jelentkezni, ha a születési idő minél pontosabban ismert (év, hónap, nap + óra, perc is), de ezt a konzultáció elején mindig ellenőrzöm.Szükség esetén a pontosításhoz életeseményeket kérek. A pontosítás része a horoszkópkészítésnek, -elemzésnek.

A személyes horoszkóp elemzésének leggyakoribb témái

  • A személyiség hozott képességei és korlátai, kedvező és tanulandó oldalai, karmikus feladat,  a fejlődés lehetséges irányai és megoldásai a sorsban.
  • Blokkok, problémák elemzése meghatározott életterületeken: párkapcsolat, családdal és egészséggel kapcsolatos témák, munka, karrier, anyagi helyzet.
  • Éves előrejelzés (varsaphala):a születésnaptól a következő születésnapig tartó év tendenciái, kulcskérdései.
  • Kapcsolati együttműködés vizsgálata (szinasztria) bármely két ember horoszkópjának összevetésével. A kapcsolat minőségének, erősségének, jellegének és kimenetelének az elemzése, közös feladatok meghatározása.
  • Tervezett fontos életesemény kedvező időpontjának meghatározása (muhurta).
  • Mivel a személyes horoszkóp tartalmazza összes családi relációnkat, barátainkhoz, közösségeinkhez, szerelmünkhöz való viszonyulásunkat, minden ilyen kapcsolat megvizsgálható az érintett konkrét személy adatai (születési adatok, horoszkóp) nélkül. A tanácsadás során 3. személy vonatkozásában így járok el.

A beszélgetésről érdemes hangfelvételt készíteni. Egyrészt nagyon sok információ hangzik el, másrészt a későbbi vagy többszöri visszahallgatás új felismeréseket hozhat. Írásos elemzést nem készítek. A konzultáció négyszemközt javasolt.

Gyakori kérdés, hogy milyen időközönként érdemes asztrológushoz menni. Azt tanácsolom, hogy ne egy rendszeres terápiaként – például hetente vagy havonta – keressük az asztrológus segítségét, hanem azokban az esetekben, amikor összegyűlik egy adag kérdés, vagy egy olyan döntési helyzetbe kerülünk, amelyet érdemes más nézőpontból is megtekinteni. Tapasztalataim szerint a többség hozzávetőleg félévente-évente jön, vagy fontos életfordulat esetén, amelyet szeretne megbeszélni.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy

  • személyes, telefonon vagy bármilyen írásos csatornán történő megkeresésedkor – akár egyetlen konkrét kérdésed megfelelő megválaszolásához – a teljes képletedet meg kell megvizsgálnom, abba bele kell mélyednem részletekbe menően. Ezért az ilyen jellegű kérdésekkel („csak azt az egyet nézd meg légyszi”) nem tudok érdemben foglalkozni.
  • Amennyiben születési órád nem ismert, a horoszkópelemzés nem vagy csak részben végezhető el, ezért azt kizárólag egyéni mérlegelés alapján vállalom el, ahogy a 24 órán belüli születési idő pontosítását is.

 

A személyes tanácsadás időtartama  60 perc/alkalom

módja: személyesen.
Skypon történő elemzést abban az esetben javaslok, ha már volt személyes találkozó.

A tanácsadás díja 15.000 Ft.

A személyes tanácsadás helye 

Helyszín: Budán, a XII. Böszörményi út 7. fszt 1-ben.

Megköszönöm a pontos érkezést, és azt is, ha maximum 10 perccel korábbi az érkezés, ez esetben biztosan nem zavarjuk meg a megelőző konzultációt. Késés esetén kérek értesítést, de a késés idejét a konzultációs idődből kell levonnunk, az nem mehet a következő tanácsadás rovására.
Lemondás a foglalás előtt 24 órával történhet anyagi következmények nélkül. Későbbi időpontban történő lemondás esetén a konzultációs díj összegének 50 százalékát a következő konzultáció árához hozzáadjuk.
Amennyiben valaki kétszer egymás után lemondás nélkül nem jelenik meg, nem áll módomban többet elvállalni.

Konzultációra jelentkezés:

Az alábbi telefonon vagy emailen. A születési időt és helyét elegendő a konzultáció során megadni, de kérlek, vedd figyelembe, hogy ha nem tudod a születési idődet legalább 1-2 óra pontossággal – de minimum a napszakot -, nem tudom vállalni az elemzést, mert a pontosítással elmenne az időnk.

Személyes konzultáció céljából  az alábbi telefonszámon és emailcímen várom a jelentkezéseket:

2019 júniusra sajnos elfogytak az időpontok, a júliusi időpontokra június 15-től lehet bejelentkezni.

 + 36 30 712  8725  

vishakati.bejelentkezes@gmail.com 

vagy itt a honlapon.

 

Budapest, 2018. július