Kapcsolat

A személyes tanácsadás időtartama  60 perc/alkalom

módja: személyesen.
Skypon történő elemzést abban az esetben javaslok, ha már volt személyes találkozó.
A tanácsadás díja 12.000 Ft, szeptember 1-jétől 15.000 Ft.

A személyes tanácsadás helye és időpontja

Hétfőnként Budán, a XII.  kerületben van lehetőség személyes tanácsadásra, a pesti oldalon, a XIII. Radnóti u. 2. irodaházban pedig szerdán (szeptember 1-jétől hétfőn)  és pénteken .

Megköszönöm a pontos érkezést. Ha korábban érkezel, nem biztos, hogy tudunk korábban kezdeni. Késés esetén kérlek, tájékoztass, de a késés idejét a konzultációs idődből kell levonnunk, az nem mehet a következő tanácsadás rovására.
Lemondás a foglalás előtt 24 órával történhet anyagi következmények nélkül. Későbbi időpontban történő lemondás esetén a konzultációs díj összegének 50 százalékát a következő konzultáció árához hozzáadjuk.
Amennyiben valaki kétszer egymás után lemondás nélkül nem jelenik meg, nem áll módomban többet elvállalni.

Konzultációra jelentkezés:

Az alábbi telefonon vagy emailen,  a konzultáció kiválasztott helyszínének megjelölésével (Buda vagy Pest). A születési időt és helyét elegendő a konzultáció során megadni, de kérlek vedd figyelembe, hogy ha nem tudod a születési idődet legalább 1-2 óra pontossággal – de minimum a napszakot -, nem tudom vállalni az elemzést.

Személyes konzultáció céljából  az alábbi telefonszámon és emailcímen várom a jelentkezéseket:

ezen a telefonszámon: + 36 30 712  8725 – ez az időpont egyeztetés javasolt és gyorsabb módja, telefonhívással vagy sms-sel is működik, ha nem tudom felvenni, visszahívlak

ezen az emailen: vishakati.bejelentkezes@gmail.com 

vagy írj nekem itt