Kapcsolat

A személyes tanácsadás időtartama  60 perc/alkalom

módja: személyesen.
Skypon történő elemzést abban az esetben javaslok, ha már volt személyes találkozó.

Fizetési feltételek

A tanácsadás díja 15.000 Ft, amelyet személyes konzultáció esetén készpénzben kérek kifizetni.

Skypos konzultáció esetén, vagy dupla időpont előjegyzése esetén legalább az egyik konzultáció díja előre, átutalással fizetendő.
Amennyiben a konzultációs díj átutalással kerül kiegyenlítésre , az alábbiakat kérem figyelembe venni:

  • Legkésőbb a konzultációt megelőző napon érkezzen meg  a díj az alábbi számlaszámra:
    Számlatulajdonos: Gyurkó Katalin
    Számlaszám: 10918001-00000062-65000001
  • Kérem az átutalás közleményrovatában a konzultáción résztvevő nevét és lakcímét megadni, amely adatok a számlakészítéshez szükségesek. Ezek hiányában az átutalást nem tudom fogadni, mert az nem könyvelhető.
  • Külföldről történő átutalásnál a bank 500 Ft kezelési költséget von le, ezért ennyivel többet szükséges átutalni, hogy a 15.000 Ft konzultációs díj maradéktalanul jóváírásra kerüljön.

 

A személyes tanácsadás helye 

Budán, XII. Böszörményi út 7. fszt 1.

A zavartalan konzultáció érdekében kérem az alábbiak megértését:

– megköszönöm a pontos érkezést, mert ha korábbi az érkezés, megzavarhatjuk a megelőző konzultációt. Késés esetén kérek értesítést, de a késés idejét a konzultációs időből kell levonnunk, az nem mehet a következő tanácsadás rovására;
– a fogadó helyiség adottságai nem teszik lehetővé, hogy kísérő (családtag, barát, partner, háziállat) a helyszínen várakozzon.

Lemondási feltételek

Lemondás a foglalás előtt 24 órával történhet anyagi következmények nélkül. Későbbi időpontban történő lemondás esetén a konzultációs díj összegének 50 százalékát a következő konzultáció árához hozzáadjuk.
Amennyiben valaki kétszer egymás után lemondás nélkül nem jelenik meg, nem áll módomban többet elvállalni.

Konzultációra jelentkezés:

Kizárólag az alábbi emailen vagy a honlapon keresztüli bejelentkezéssel.
Telefonon +36 30 712 8725 csak lemondást vagy módosítási kérést tudunk fogadni, bejelentkezést nem. Ezért kérem, telefonon ne próbálkozzunk időpontkéréssel, nem tudunk segíteni. 
A születési időt és helyét a konzultáció során kell megadni, de kérem figyelembe venni, hogy ha nem ismert a születési idő legalább 1-2 óra pontossággal, nem tudom vállalni az elemzést, mert a pontosítással elmenne az időnk. Kérem, hogy emailben ne küldjön senki születési adatokat, azokat nem tudom figyelembe venni, és kezelni sem kívánom.

Személyes konzultáció céljából  az alábbi emailcímen várom a jelentkezéseket, de

2019 októberre sajnos elfogytak az időpontok. Türelmet kérek, előbb-utóbb mindenki sorra kerül, de hozzávetőleg két-háromszoros az érdeklődés. Igyekszünk figyelembe venni és előnyben részesíteni azt, aki már régebb óta, esetleg hónapok óta  próbálkozik. 

A novemberi – és csak novemberi, nem decemberi, januári stb.,mert azokat még én magam sem tudom – időpontokra október 19.-21. között lehet bejelentkezni a vishakati.bejelentkezes@gmail.com emailen 

vagy írj nekem itt