Kapcsolat

A személyes tanácsadás időtartama  60 perc/alkalom

módja: személyesen.
Normál körülmények között skypon történő elemzést abban az esetben javasoltam, ha már volt személyes találkozó. Tekintettel a vírusos  járványveszélyre, én abban tudok segíteni, hogy az elkövetkező hetekben megváltozott feltételekkel, kizárólag online (skype, messenger, whatsapp) vállalok tanácsadást, és ennek díját 30 %-kal csökkentem. Ezek a feltételek legalább május 1-ig, illetve visszavonásig élnek.

Az asztrológiai konzultáció az alábbi esetekben nem javasolt, ezért nem is vállalom:

 • pszichiátriai kezelés alatt álló személy esetén
 • pszichiátriai kórképek miatti gyógyszerszedés esetén
 • 18 éves korhatár alatti személy esetén.

Amennyiben ez a konzultáció során derül ki, a konzultációt nem folytatjuk.

Fizetési feltételek

A tanácsadás díja 2020. március 23-tól 12.000 Ft, amely átutalással, előre fizetendő. Kérem, hogy legkésőbb a konzultációt megelőző napon érkezzen meg  a díj.

Az átutalásnál az alábbiakat kérem figyelembe venni:

Banki adatok:
Unicredit
Számlatulajdonos: Gyurkó Katalin
Számlaszám: 10918001-00000062-65000001

Külföldről utaláshoz:
SWIFT:  BACXHUHB
IBAN: HU06 1091 8001 0000 0062 6500 0001

Kérem az átutalás közleményrovatában a konzultáción résztvevő nevét és lakcímét megadni, amely adatok a számlakészítéshez szükségesek. Ezek hiányában az átutalást nem tudjuk fogadni, mert az nem könyvelhető.

Külföldről történő átutalásnál a bank 500 Ft kezelési költséget von le, ezért ennyivel többet szükséges átutalni, hogy a 12.000 Ft konzultációs díj maradéktalanul jóváírásra kerüljön.

 • A személyes tanácsadás helye 

  Budán, XII. Böszörményi út 7. fszt 1.

  A zavartalan konzultáció érdekében kérem az alábbiak megértését:

  – megköszönöm a pontos érkezést, mert ha korábbi az érkezés, megzavarhatjuk a megelőző konzultációt. Késés esetén kérek értesítést, de a késés idejét a konzultációs időből kell levonnunk, az nem mehet a következő tanácsadás rovására;
  – a helyiség adottságai nem teszik lehetővé, hogy kísérő (családtag, barát, partner, háziállat) a helyszínen várakozzon.

  Lemondási feltételek

  Lemondás a foglalás előtt 24 órával történhet anyagi következmények nélkül. Későbbi időpontban történő lemondás esetén a konzultációs díj összegének 50 százalékát a következő konzultáció árához hozzáadjuk.
  Amennyiben valaki kétszer egymás után lemondás nélkül nem jelenik meg, nem áll módomban többet elvállalni.

  Konzultációra jelentkezés:

  Kizárólag az alábbi emailen vagy a honlapon keresztüli bejelentkezéssel.
  Telefonon +36 30 712 8725 csak lemondást vagy módosítási kérést tudunk fogadni, bejelentkezést nem. Ezért kérem, telefonon ne próbálkozzunk időpontkéréssel, nem tudunk segíteni. 
  A születési időt és helyét a konzultáció során kell megadni. Ha nem ismert a születési idő legalább 1-2 óra pontossággal, nem tudom vállalni az elemzést, mert a pontosítással elmenne az időnk. Kérem, hogy emailben ne küldjön senki születési adatokat, azokat nem tudom figyelembe venni, és kezelni sem kívánom.

 • A bejelentkező emailben érdemes megírni, ha csak bizonyos napszak vagy nap felel meg a konzultációra.
 • Az áprilisi időpontok elfogytak, egyelőre nem tudok bejelentkezést fogadni. A májusi időpontok április második felétől lesznek elérhetők.
 • Konzultáció céljából  az alábbi emailcímen várom a jelentkezéseket:
 • vishakati.bejelentkezes@gmail.com emailen vagy írj nekem itt