Kapcsolat

A személyes tanácsadás időtartama  60 perc/alkalom

módja: elsősorban személyesen.
Normál körülmények között az online elemzést abban az esetben javaslom, ha már volt személyes találkozó. Tekintettel a vírusveszélyre online is vállalok tanácsadást: a Skype-on (Skype név live:gyurkok) vagy Messengeren (Vishakati Gyurkó profilról). Időpontegyeztetés és a kiválasztott online mód után kérem a bejelentkezést/ismerősnek jelölést.

A vírusveszély elmúltával, augusztus elejétől azonban az online konzultáció csak azok számára lehetséges, akik már voltak nálam online vagy személyes konzultáción. Ettől kezdve az első alkalommal történő konzultáció csak személyes lehet.

A veszélyhelyzet idején március közepétől május végéig 30 %-os, júniusban 15 %-os díjcsökkentést vállaltam, hogy minél többen tudjanak segítséghez, tanácshoz jutni. Július 1-jétől ismét a régi konzultációs díjat számítom fel, amely 17.000 Ft.

Az asztrológiai konzultáció az alábbi esetekben nem javasolt, ezért nem is vállalom:

 • pszichiátriai kezelés alatt álló személy esetén
 • pszichiátriai kórképek miatti gyógyszerszedés esetén
 • 18 éves korhatár alatti személy esetén.

Amennyiben ez a konzultáció során derül ki, a konzultációt nem folytatjuk.

Fizetési feltételek

A tanácsadás díja július 1-jétől 17.000 Ft, amely online konzultáció esetén átutalással, személyes konzultáció esetén készpénzben, a helyszínen fizetendő. Kérem, hogy átutalás esetén legkésőbb a konzultációig érkezzen meg  a díj banki átutalással vagy PayPal-on (a PayPal-adatokat az időpontegyeztetéskor lehet elkérni).

Számlatulajdonos: Gyurkó Katalin
Számlaszám: 10918001-00000062-65000001

Külföldről utaláshoz:
SWIFT:  BACXHUHB
IBAN: HU06 1091 8001 0000 0062 6500 0001

Kérem az átutalás közleményrovatában a konzultáción résztvevő nevét és lakcímét megadni, ezek az adatok a számlakészítéshez szükségesek. Ezek hiányában az átutalást nem tudjuk fogadni, mert az nem könyvelhető. Minden utalásról számla készül, melyet emailben elküldök, kérésre postázok.

Külföldről történő átutalásnál a bank 500 Ft kezelési költséget von le, ezért ennyivel többet szükséges átutalni, hogy a konzultációs díj maradéktalanul jóváírásra kerüljön.

 • A személyes tanácsadás helye 

  Budán, XII. Böszörményi út 7. fszt 1.

  A zavartalan konzultáció érdekében kérem az alábbiak megértését:

  – megköszönöm a pontos érkezést (max. 5 perccel korábban), mert hakorábbi az érkezés, megzavarhatjuk a megelőző konzultációt. Késés esetén kérek értesítést, de a késés idejét a konzultációs időből kell levonnunk, az nem mehet a következő tanácsadás rovására;
  – a helyiség adottságai nem teszik lehetővé, hogy kísérő (családtag, barát, partner, háziállat) a helyszínen várakozzon.

  Lemondási feltételek

  Lemondás a foglalás előtt 24 órával történhet anyagi következmények nélkül. Későbbi időpontban történő lemondás esetén a konzultációs díj összegének 50 százalékát a következő konzultáció árához hozzáadjuk.
  Amennyiben valaki kétszer egymás után lemondás nélkül nem jelenik meg, nem áll módomban többet elvállalni.

  Konzultációra jelentkezés:

  Kizárólag az alábbi emailen vagy a honlapon keresztüli bejelentkezéssel.
  Telefonon +36 30 712 8725 csak lemondást vagy módosítási kérést tudunk fogadni, bejelentkezést nem. Ezért kérem, telefonon ne próbálkozzunk időpontkéréssel, nem tudunk segíteni. 
  A születési időt és helyét a konzultáció során kell megadni. Ha nem ismert a születési idő legalább 1-2 óra pontossággal, nem tudom vállalni az elemzést, mert a pontosítással elmenne az időnk. Kérem, hogy emailben ne küldjön senki születési adatokat, azokat nem tudom figyelembe venni, és kezelni sem kívánom.

 • A bejelentkező emailben érdemes megírni, ha csak bizonyos napszak vagy nap felel meg a konzultációra.
 • A júliusi időpontok sajnos elfogytak. Az augusztusi időpontok július 18-tól érhetők el. Előtte kérem, ne próbálkozzunk augusztusi vagy későbbi hónapokra szóló időpontkéréssel, mert nem tudunk időpontot vagy előfoglalást biztosítani.
 • Konzultáció céljából  az alábbi emailcímen várom a jelentkezéseket:
 • vishakati.bejelentkezes@gmail.com emailen vagy írj nekem itt